Winkel - Huur

Wagnerplein 115 5011LR Tilburg

Informatie aanvragen

€ 225,- per m² / jaar

Wagnerplein 115 5011LR Tilburg
 

Winkel te huur aangeboden
op Wagnerplein 115 in Tilburg

Winkel - Huur
91 m2 - 186 m2

Huurders opgelet!

Bij een huurovereenkomst van 5 jaar en een huur van € 225,-/m² BVO (91 of 95 m²) wordt de winkelruimte als volgt aangeboden, met:
- Cement dekvloer
- Keukenblokje
- Toilet
- Verwarming
- € 7.500,- ex btw investeringsbijdrage

Op een goed bezochte locatie gelegen winkelruimte van 186 m² (eventueel te splitsen in 91-96 m²) binnen het goed functionerende winkelcentrum Wagnerplein. De winkel ligt naast Zeeman Action en tegenover Norah Mode en Takko. Aan de andere zijde ligt Ter Stal en Etos. Op vrijdagen is de weekmarkt aan deze zijde van het winkelcentrum wat extra drukte veroorzaakt.

Winkelcentrum Wagnerplein is uniek in de regio Tilburg. Het is het enige overdekte winkelcentrum met drie supermarkten te weten Albert Heijn, Jumbo en Nettorama plus dus Action wat het redelijk uniek maakt. Ook liggen er ca. 700 gratis en goed bereikbare parkeerplaatsen tegen het centrum aan.

In het winkelcentrum zijn ook nog o.a. de volgende winkels gevestigd:
Hema, Kruidvat, Etos, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Slagerij Pessers, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Meesterbakker Van Iersel, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Primera, Bruna, Bekker Boekhandel, Pearl, Hans Anders, D-reizen, Vd Bersselaar optiek, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Jola, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Brainwash, Brasserie Manor, Kwalitaria.

Opleveringsniveau
De winkelruimte worden casco aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2012.

Duur, verlenging en opzegging
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Aanvaarding
De winkel is te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
€ 225,-/m² BVO, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)..

Prijspeil
Voor alle genoemde prijzen is het prijspeil heden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling
De huurpenningen, servicekosten, promotiekosten, parkeerbijdrage en omzetbelasting worden per maand of kwartaal vooruit betaald.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Leveringen en diensten, voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten betreft € 26,-/m².

Promotiebijdrage
De promotiebijdrage is momenteel € 6,00/m² .

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 225,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
186 m2
In units vanaf:
91 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (111), Oisterwijk-Centrum (33), Het Zand (26), De Schans (24), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Besterd (16), Verspreide huizen Goirle (16), Wandelbos-Noord (12), Het Goirke (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (9), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1), Loven (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagnerplein 115 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Schans te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 186 m2 en ligt op Wagnerplein 115 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen