Winkel - Huur

Wagnerplein 50a 5011LR Tilburg

Informatie aanvragen

€ 345,- per m² / jaar

Wagnerplein 50a 5011LR Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Wagnerplein 50a in Tilburg

Winkel - Huur
181 m2

Wagnerplein 50a - Tilburg

Winkelcentrum Wagnerplein is uniek in de regio Tilburg. Het is het enige overdekte winkelcentrum met drie supermarkten te weten Albert Heijn, Em-Té en Nettorama waar in januari 2018 de winkelformules Action en Bristol nog aan worden toegevoegd. Ook liggen er ca. 700 gratis en goed bereikbare parkeerplaatsen tegen het centrum aan.

De aangeboden winkelruimte heeft een metrage van 181 m² B.V.O. en een frontbreedte van ca. 8,4 meter. Deze winkel ligt tegenover de Albert Heijn (!!) en in dezelfde passage als Kruidvat, Gall & Gall en Meesterbakker Van Iersel! U bent hier verzekerd van een gegarandeerde grote passantenstroom.

De modernisering en uitbreiding van Winkelcentrum Wagnerplein is bijna achter de rug. Het bestaande winkelcentrum heeft een metamorfose ondergaan. Van binnen en van buiten is alles vernieuwd en lijkt het een volledig nieuw winkelcentrum. Ook de uitbeiding is over een half jaar gereed (waar Action, Bristol, Kwalitaria en Domino's komen).

Voor meer informatie over de uitbreiding van het winkelcentrum, de planning en de artist impressies zie de website: www.nieuwbouw-wagnerplein.nl.

Winkels
In Winkelcentrum Wagnerplein zijn o.a. de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Em-Té, Nettorama, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall& Gall, Van Haren, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, D-reizen, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, Op=Op Voordeelshop, Foto Jans, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Sengers Textiel, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Alysa Mode, Van Baast Damesmode, Brainwash en Brasserie Manor.

Naast het winkelcentrum ligt sportcentrum De Drieburcht. Dit betreft een multifunctioneel sportcentrum met zwembad, sporthal en fitnessclub (Basic Fit). Op vrijdag is er een goed bezochte weekmarkt.

Indien u interesse heeft in deze winkelruimte, verstrekken wij u graag de informatie. Bel ons kantoor: 013-5390000 of stuur een e-mail makelaardij@vpagroep.nl .

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 345,- per m² / jaar
oppervlakte:
181 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (106), Oisterwijk-Centrum (35), Het Zand (26), De Schans (21), Korvel (19), Kaatsheuvel (17), Verspreide huizen Goirle (16), Besterd (15), Wandelbos-Noord (13), Het Goirke (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), De Kets (3), Bedrijvenpark Willem Ii (2), Heikant-Oost (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), De Sonman Uitbr. (1), Leyendael (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagnerplein 50a in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Schans te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 181 m2 en ligt op Wagnerplein 50a in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen