Winkel - Huur

Wagnerplein 92-94 5011LR Tilburg

Informatie aanvragen

€ 225,- per m² / jaar

Wagnerplein 92-94 5011LR Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Wagnerplein 92-94 in Tilburg

Winkel - Huur
119 m2 - 241 m2

Wagnerplein (nieuwbouw) - Tilburg

Winkelcentrum Wagnerplein is een goed lopend overdekt winkelcentrum in Tilburg Noord. Op dit moment is een herontwikkeling en uitbreiding gestart die in 2018 zal zijn afgerond. Het bestaande winkelcentrum wordt gerenoveerd en gemoderniseerd en het metrage wordt uitgebreid met ca. 4.000 m². Bij het winkelcentrum liggen zo’n 700 gratis parkeerplaatsen!

Naast de entree van Nettorama, aan de buitenzijde aan het parkeerterrein, komt een winkel beschikbaar van 241 m² BVO. Deze winkel valt vanwege de enorme frontbreedte ook nog op te splitsen in 2x ca. 120 m² BVO.

Voor meer informatie over de uitbreiding van het winkelcentrum, de planning en de artist impressies zie de website: www.nieuwbouw-wagnerplein.nl.

Winkels
In Winkelcentrum Wagnerplein zijn o.a. de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Em-Té, Nettorama, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall& Gall, Van Haren, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, D-reizen, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, Op=Op Voordeelshop, Foto Jans, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Sengers Textiel, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Alysa Mode, Van Baast Damesmode, Brainwash en Brasserie Manor.

Na herontwikkeling zullen hier in ieder geval Action, bakkerij Van Iersel en Kwalitaria aan worden toegevoegd.
Kruidvat en Zeeman zullen een grotere winkel afnemen in de nieuwbouw en verplaatsen dus binnen het winkelcentrum.

Object
Het betreft een winkelruimte met een oppervlakte van ca. 241 m² b.v.o. begane grond. De winkel ligt op een zeer goede locatie binnen Winkelcentrum Wagnerplein te weten naast de entree van Nettorama aan het parkeerterrein..

Bij het winkelcentrum liggen zo’n 700 gratis parkeerplaatsen. Tevens ligt naast het winkelcentrum de nieuwe Drieburcht. Dit betreft een multifunctioneel sportcentrum met Olympisch zwembad, sporthal en fitness-school (Sportinstituut Ooms) welke direct naast het winkelcentrum ligt. Op vrijdag is er een goed bezochte weekmarkt.

In het winkelcentrum zijn nu de volgende winkels gevestigd:
Albert Heijn, Em-Té Supermarkt, Nettorama, Hema, Kruidvat, Etos, Bart Smit, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Bruna, Bekker Boekhandel, D-reizen, Hans Anders, Pearl, Vd Bersselaar optiek, Foto Jans, ’t Boeketje, ING, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Sengers Textiel, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Alysa Mode, Van Baast Damesmode, Brainwash, Brasserie Manor.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco. De onderhouds- en vervangingskosten c.q. -plicht voor aan te brengen technische installaties zijn voor rekening huurder.

Duur, verlenging en opzegging
Uitgangspunt is een huurovereenkomst voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met telkens vijf verlengingsjaren.

Aanvaarding
Het object is te aanvaarden in overleg.

Voorbehoud
Een overeenkomst komt pas tot stand indien verhuurder hier zijn akkoord op heeft gegeven.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 225,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
241 m2
In units vanaf:
119 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Centrum (101), Oisterwijk-Centrum (35), Het Zand (24), De Schans (19), Korvel (18), Kaatsheuvel (16), Besterd (14), Verspreide huizen Goirle (14), Wandelbos-Noord (13), Het Goirke (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kanaalzone (15), Paletplein (11), Kerkhoven (5), Heikant-West (4), Bedrijvenpark Willem Ii (2), De Kets (2), Aabe Ringbaan Zuid (1), De Sonman Uitbr. (1), Heikant-Oost (1), Leyendael (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wagnerplein 92-94 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt De Schans te Tilburg. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 241 m2 en ligt op Wagnerplein 92-94 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen