Winkel - Huur

Nachtegaalstraat 74 3581AM Utrecht

Informatie aanvragen

€ 25.000,- per jaar

Nachtegaalstraat 74 3581AM Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Winkel te huur aangeboden
op Nachtegaalstraat 74 in Utrecht

Winkel - Huur
148 m2

Algemene informatie
In het levendige winkelgebied Centrum Oost nabij het Wilhelminapark en Burgemeester Reigerstraat en het centrum is deze winkelruimte gesitueerd. De winkel is direct gelegen tegenover de Albert Heijn en is gelegen op de begane grond met een opslagkelder op stahoogte.

De Nachtegaalstraat kenmerkt zich door een zeer divers winkelaanbod van voornamelijk lokale detaillisten afgewisseld met grote ketens zoals: Bruna, Het Kruidvat, HEMA, Blokker, De Groene Winkel, gelegen Albert Heijn,ICI Paris, Etos, Pearle en SNS Bank. Aanwezige speciaalzaken zijn o.a. Vis-à-Vis, CoffeeCompany, DaDo, Dik Trom.

De winkelstraat vormt de verbinding tussen de binnenstad en het Wilhelmina-park en maakt onderdeel uit van het busnetwerk en de hoofdfietsroute en heeft hierdoor een zeer hoge attentiewaarde!

Geschikt voor:
- detailhandel,
- dienstverlening, geen kapsalon!

Oppervlakte
Het totale verhuurbaar vloeroppervlak ca. 148 m² verdeeld over:
- Ca 93 m² verkoopoppervlak begane grond
- Ca 54 m² kelder/opslagruimte

Frontbreedte
Circa 3,21 meter.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De winkelruimte wordt in huidige staat verhuurd inclusief:
- entreedeur
- cv-installatie v.v. radiatoren
- 4 paskamers
- net gestucte wanden en plafond
- toilet met voorportaal en fontein
- noodverlichting
- magazijn
- kantoor

Kelder
- 2 afsluitbare ruimtes
- fontein

Vertrekkend huurder laat om niet achter:
- houten vloer
- airconditioning

Vertrekkend huurder biedt tevens inventaris ter overname aan.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer
De Nachtegaalstraat is gelegen aan de rand van het centrum in Utrecht Oost en gemakkelijk bereikbaar via de Waterlinieweg, Berekuil en de Museumlaan. Hierdoor zijn rijkswegen A27 en A28 op enkele autominuten bereikbaar.

Met openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf de bushalte aan de Nachtegaalstraat (halte Maliebaan) en de Stadschouwburg rijden diverse stadsbussen (l 3 en 11) en streekbussen (52 en 77) van en naar het Centraal Station. De reistijd met de bus bedraagt circa 10 minuten, waarna de kantoorvilla op respectievelijk 1 tot 5 minuten loopafstand is gelegen.

De gemeente Utrecht gaat de Nachtegaalstraat en Burg. Reigerstraat opnieuw inrichten. Voor meer info kijkt u op www.utrecht.nl/nachtegaalreiger

Bestemming
Conform bestemmingsplan Wilhelminapark, Buiten-Wittevrouwen is het object te gebruiken voor: Geschikt voor detailhandel, dienstverlening

Huurprijs Winkelruimte
€ 25.000,- per jaar, vrij van BTW.

Huurtermijn
5 jaar met een aansluitende verlengingstermijn van telkens 5 jaar, afwijkende huurtermijnen in overleg.

Betaling
Huur maandelijks vooruit.

Servicekosten
Er zullen geen bijkomende leveringen en diensten worden doorbelast. Huurder is direct zelfstandig contractant van de desbetreffende nutsbedrijven en draagt zorg voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.

Aanvaarding
Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
€ 25.000,- per jaar
oppervlakte:
148 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Lange Elisabethstraat (55), Centrumschil-Zuid (50), Domplein (47), De Bilt (28), Buiten Wittevrouwen (23), Bilthoven-Zuid (21), IJsselstein-Binnenstad (21), 2e Daalsebuurt en omgeving (20), Zamenhofdreef en omgeving (20), Buitengebied Houten West (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Laagraven-Liesbosch (2), Nieuw Overvecht (2), Singel (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nachtegaalstraat 74 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Buiten Wittevrouwen te Utrecht. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 148 m2 en ligt op Nachtegaalstraat 74 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen