Kantoor - Huur

Willem Dreeslaan 172 2729NJ Zoetermeer

Informatie aanvragen

€ 125 per m2 per jaar

Willem Dreeslaan 172 2729NJ Zoetermeer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Willem Dreeslaan 172 in Zoetermeer

Kantoor - Huur
95 m2
Object:
Representatieve multifunctionele kantoorunit.
Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 95 m² gelegen op begane grond alsmede 1e verdieping.
Parkeervoorziening:
Ruimschoots aanwezig op mandelig parkeerterrein.
Locatie/ Bereikbaarheid :
Deze kantoorunit is gelegen op het 'Businesspark Oosterheem' en door de prominente ligging eenvoudigweg niet te missen. Het object staat langs de belangrijkste verkeersader van de woonwijk Oosterheem.
De verbindingen zijn zowel wat betreft openbaar vervoer, als via provinciale- en snelwegen (A-12) uitstekend. De verbindingen zijn aanmerkelijk verbeterd door aanleg van de verlengde Amerikaweg richting Leidschendam (N-469), de N-470 (Rotterdam en Delft-Zuid).
Op steenworp afstand ligt het RandStadRail station Willem Dreeslaan, de lightrailverbinding naar Den Haag en Rotterdam.
Opleveringsniveau:
In huidige staat voorzien van o.a.:
- afgewerkte betonvloer;
- vloerverwarming-/verkoeling;
- te openen ramen;
- afgewerkte wanden en plafonds;
- representatieve entree;
- luxe afgewerkte toilet.
Aanvaarding:
In overleg.
Huurprijs:
€ 895,- per maand, exclusief B.T.W. en servicekosten.
Servicekosten:
€ 300,- per jaar, exclusief B.T.W., als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
- verbruik van vloer verwarming-/verkoeling;
- onderhoud verwarmings-/verkoelingsinstallatie.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.
Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.
Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.
Zekerheid:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.
B.T.W. status:
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de kantoorruimte gelegen aan de Willem Dreeslaan 172A te Zoetermeer. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van ”˜t Hof Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met vestiging Zoetermeer.
Van ”™t Hof Bedrijfshuisvesting
Duitslandlaan 430
2711 BN Zoetermeer
Contactpersoon : Dhr. M. Klijnsmit
Telefoonnummer: 079 ”" 34 22 788

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125 per m2 per jaar
oppervlakte:
95 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lansinghage (47), Rokkeveen-West (37), Waddinxveen (36), Driemanspolder (35), Stadscentrum (35), Cronestein (28), Leidschendam-Zuid (28), Rokkehage (28), Oosterheem-Noordoost (26), De Rivieren (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lansinghage (38), Bedrijvenpark Oosterheem (26), Rokkehage (21), Weg En Land (18), Berkelse Poort (15), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (15), Cronesteijn - Fruitbuurt (14), Zoeterhage (14), Sierteeltcentrum-Itc (11), Coenecoop I+ii (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Willem Dreeslaan 172 in Zoetermeer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Zoetermeer? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bedrijvenpark Oosterheem in de buurt Oosterheem-Noordoost te Zoetermeer. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 95 m2 en ligt op Willem Dreeslaan 172 in Zoetermeer, dit adres ligt in een kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen