Bedrijfsruimte - Huur & koop

Energieweg 14 A t/m G 2404HE Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 114 per m2 per jaar

Energieweg 14 A t/m G 2404HE Alphen aan den rijn
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Energieweg 14 A t/m G in Alphen aan den rijn

Bedrijfsruimte - Huur & koop
100 m2
Algemeen
Nog maar 3 beschikbare bedrijfsunits met opslagruimte en kantoorruimte gelegen op het bedrijventerrein Rijnhaven. De bestemming van deze hoogwaardig afgewerkte bedrijfsunits biedt u de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als opslag in combinatie met een kantoor op de eerste verdieping. Doordat de bedrijfsunits naar de straatkant zijn gericht, valt uw bedrijf gelijk op bij de passanten. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval, dat bijdraagt aan een prettige werkomgeving.
Bereikbaarheid/locatie
De Energieweg is gelegen nabij de provinciale weg N11 (Leiden-Alphen aan den Rijn-Bodegraven). Hierdoor is een goede aansluiting gegarandeerd met de snelwegen A4 (Den Haag-Amsterdam) en A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem).
Oppervlakte/indeling
Iedere unit bestaat uit een begane grond en een eerste verdieping. De bruto vloeroppervlakte van een bedrijfsunit is circa 100 m², verdeeld over twee bouwlagen.
Parkeermogelijkheden
Iedere unit heeft parkeergelegenheid.
Opleveringsniveau
Turnkey oplevering:
- hand bedienbare overheaddeur (bxh) 2,5 x 3 m;
- voordeur;
- achterdeur (Energieweg 14C);
- CV-installatie;
- toilet;
- pantry;
- afgewerkte wanden;
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- meterkast.
Enkele units worden casco opgeleverd voor koop of huur. Eventuele afbouw is mogelijk in overleg met verhuurder, zodat u in overleg uw bedrijfsunit naar wens in kunt richten.
Koopsom
Energieweg 14A: € 129.500,= v.o.n.
Energieweg 14G: € 129.500,= v.o.n.
Energieweg 14C: op aanvraag
Huurprijs
Speciale aanbieding, ingroeihuur opgebouwd uit;
€ 500,= per maand, voor het 1e huurjaar
€ 750,= per maand, voor het 2e huurjaar
€ 950,= per maand, voor het 3e huurjaar
Daarna wordt de standaard huurprijs gehanteerd van € 1.000,= per maand. Bovengenoemde bedragen dienen vermeerderd te worden met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele servicekosten.
Servicekosten
Huurder dient de voorzieningen voor gas, water en elektra op eigen naam te zetten.
Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Aanvaarding
Per direct beschikbaar.
Kadastrale gegevens
Gemeente: Alphen aan den Rijn
Sectie: A
Nummer: 8122 Appartement index: A1, A3 en A7

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 114 per m2 per jaar
oppervlakte:
100 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (73), Hoge Rijndijk (55), Verspreide huizen in het Noorden (30), De Baanderij (29), Tuinbouwgebied (28), Voorweg vanaf Middelweg (20), Dammekant (19), Ter Aar (buitengebied) (19), Papenveer (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Molenwetering (94), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (72), Baanderij (45), Grote Polder (44), De Olm (29), Sierteeltcentrum-Itc (24), Rijnhoek (19), Veenderveld (19), Bovenland (17), De Waard (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Energieweg 14 A t/m G in Alphen aan den rijn.

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Rijnhaven (alphen A / D Rijn) in de buurt Rijnhaven te Alphen aan den rijn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 100 m2 en ligt op Energieweg 14 A t/m G in Alphen aan den rijn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

 
Informatie aanvragen