Bedrijfsruimte - Koop

Druivenstraat 63 4816KB Breda

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 179.000,-

Druivenstraat 63 4816KB Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Druivenstraat 63 in Breda

Bedrijfsruimte - Koop
287 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het bedrijfspand is gelegen in Breda aan de ‘Druivenstraat’ en maakt deel uit van het kantorenpark Doornbos, waar diverse toonaangevende bedrijven uit de zakelijke dienstverlening en handelssector zijn gevestigd.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Via de noordelijke rondweg zijn de snelwegen A16/E19 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) en de A27 (Breda/Utrecht) goed en binnen 5-10 minuten bereikbaar.

Vlakbij het object is een HOV-verbinding gelegen, met een busroute van station Breda naar Teteringen/Oosterhout.

Parkeren
Op eigen terrein zijn twee parkeerplaatsen aanwezig.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Het object betreft een unit bestaande uit een bedrijfs- en kantoorruimte met een vloeroppervlakte van ca. 287 m², verdeeld over de begane grond van ca. 194 m² en de eerste verdieping van ca. 93 m².

Opleveringsniveau
Het object zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd in de huidige staat met onder meer de volgende
voorzieningen:
- aanwezig sanitair en keukenblok;
- aanwezige wanden;
- aanwezige vloerafwerking/vloerbedekking;
- verwarmingssysteem.

Kadastrale gegevens
Kadastraal is het object bekend als gemeente Breda, sectie G, nummers 7055 en 4902. De totale perceelsoppervlakte bedraagt 316 m². Daarnaast hoort een onverdeeld een/twaalfde aandeel van een gedeelte van de binnenplaats, bestemd als weg (Druivenstraat) van het perceel kadastraal bekend gemeente Breda, sectie G, nummer 4893, groot 517 m² tot de te verkopen objecten.

Digitale bereikbaarheid
Het pand is voorzien van een reguliere KPN-aansluiting.

Bestemmingsplan
Binnen het actuele bestemmingsplan “Doornbos Oost” kent het pand de bestemming “Bedrijventerrein“. Deze bestemming biedt ruimte aan bedrijven tot en met milieucategorie 3.

Energielabel
Er is geen energielabel aanwezig.

KOOPGEGEVENS

Vraagprijs
€ 179.000,-- k.k., er is geen BTW van toepassing.

Aanvaarding
In overleg.

Overige bepalingen
- Kosten koper.
- Zekerheidsstelling van 10% van de koopsom.

Voor de schriftelijke vastlegging zal gebruikt worden gemaakt van het meest recente standaard model overeenkomst van NVM Business.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 179.000,-
oppervlakte:
287 m2
Bouwjaar:
1998
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Verspreide huizen Rijen (53), Emer (35), Industrieterrein Heikant (13), Industrieterrein Statendam (14), Tichelrijt (22), Steenakker (16), Vrachelen-Noord (8), Hoogeind (14), Moleneind-Oost (13), Industrieterrein Vijf Eiken (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Haansberg (36), Everdenberg (13), Statendam (11), Achter Emer (16), Hoogeind (14), De Wijsterd (7), Moleneind-Oost (12), Tichelrijt I (12), Vijf Eiken (5), Steenakker (11)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Druivenstraat 63 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Druivenstraat in de buurt Doornbos-Linie te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 287 m2 en ligt op Druivenstraat 63 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen