Bedrijfsruimte - Koop

Croy 11 5653LC Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 2.250.000,-

Croy 11 5653LC Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Croy 11 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Koop
4201 m2

Locatie / Ligging
Het betreft een bedrijfscomplex dat lang in gebruik is geweest bij het bekende Eindhovense bedrijf KMWE Precisie Eindhoven B.V., dat is verhuisd naar de Brainport Industries Campus (BIC). Het object is gelegen op het van oudsher meest gewilde en bekendste bedrijventerrein van Eindoven, ‘De Hurk’, gelegen tussen A2 en de Rondweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote verscheidenheid van bedrijven en is een gewilde vestigingsplaats voor bedrijven. Bekende gebruikers zijn bijvoorbeeld Galvano, VDL Groep, NTS Group, GL Plastics, Shurgard, ZND Dakbedekkingen, Raab Kärcher, Copaco, Horecagroothandel Hanos, Audi en VW Automotive Experience Centre.

Bereikbaarheid per auto
Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de N2 die overgaat in de Rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en tevens aan de ringweg van Eindhoven. De op- en afrit bevindt zich op slechts twee minuten rijden.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
In de straat bevindt zich een bushalte (lijn 15) op loopafstand.
Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Gestel, Sectie F, Nummers 1057 en 1058, Totale grootte 6.020 m².

Oppervlakten
ca 3.605 m² bedrijfsruimte;
ca 596 m² kantoorruimte.

Parkeren
Aan de zijkant van het object op eigen terrein. Verder in openbare (gratis) parkeerhavens voor de deur in de straat. De parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw zijn (tijdelijk) gehuurd van de gemeente Eindhoven.

Algemene bouwkundige gegevens:

Constructie en gevels: staalconstructie, kantoren met gemetselde gevels in spouw, bedrijfsruimten gemetselde borstwering ca 2.50 m¹ waarboven stalen damwandprofielbeplating, buiten- en binnendozen (geperforeerd vanwege geluidsdemping), isolatie daartussen. Binnengevels in de bedrijfsruimten zijn hoog opgemetseld (ca 2.5 - 3.0 m¹), gevelisolatie. Stalen kolommen, stalen liggers. Betonnen fundering met betonpoeren.

Scheidingswanden: Steen, hout en systeem-scheidingswanden.

Ramen, kozijnen: aluminium kozijnen met dubbele beglazing, houten binnenkozijnen met gedeeltelijk enkel glas en gedeeltelijk dubbel glas.

Vloeren: gewapend betonvloeren, grotendeels monoliet afgewerkt, geïsoleerd. Betonnen tussenvloeren c.q. verdiepingsvloeren in de bedrijfsruimten cq productieruimten.

Plafonds: systeemplafonds in de kantoren en in de atelier- en bedrijfskantoren in de produktiehal. Beton (tussenvloeren).

Dak(en): plat stalen daken (geldt zowel voor de bedrijfsruimtegedeelten als voor de kantoren), isolatie (vapotherm), 2 laags dakbedekking op stalen dakplaten.

Technische voorzieningen en installaties:

Nutsvoorzieningen: gas-, water- en elektra-aansluitingen, riolering;

Centrale verwarming: gasgestookte CV-installatie met 2 ketels, één voor de kantoren en één voor het bedrijfsruimtegedeelte (= produktie en magazijn) merk Buderus met CV-radiatoren voorzien van thermostaatkranen in de kantoren en stralingspanelen tegen het dak in het bedrijfsruimte- gedeelte, enkele indirekt gestookte gasheaters op een aparte CV in het magazijn (= in een deel van de latere uitbreiding).

G25-aansluiting.

Warmwater voorziening: via close-in boilers en via de CV installatie.

Luchtbehandeling: airco units in de kantoren geïntegreerd in de systeemplafonds en middels diverse losse splitunits in diverse kantoorvertrekken, inclusief in enkele inpandige bedrijfskantoren. Lucht re-circulatie units, met verse luchtinblaas in de produktieruimten.

Elektrische installatie: uitgebreide elektrische installatie, H.S. en L.S. ruimte, diverse elektragroepen verdeelkasten, krachtstroomaansluitingen op de werkplekken, verlichtingsinstallatie met TL-inbouwarmaturen in de kantoren en TL-opbouwarmaturen in de productie en magazijnruimten.

Opleveringsniveau productieruimte en magazijnruimte:
- linkergevel met daglichtstrook, voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
- aluminium, elektrisch bedienbare overheaddeuren (gedeeltelijk met daglicht panelen);
- krachtstroomaansluitingen;
- persluchtinstallatie met ringleiding;
- energiezuilen met kabelgoten, wandkabelgoten en vloergoten;
- brand- rookluiken c.q. koepels;
- brandslanghaspels, poederblussers;
- diverse (lichtere) kraanbaaninstallaties;
- één kraan Abus;
- alarminstallatie;
- lichtstraten;
- muziek omroepinstallatie;
- inbouwkantoren begane grond met betonnen verdiepingsvloer, TL opbouwarmaturen, wandkabelgoten, linoleum vloerbedekking;
- vrije hoogte ca 5,5 meter;
- wasruimte en sanitair met volledig betegelde wanden en vloeren, toiletten, urinoirs, wastroggen, uitstortgootsteen en afzuigunits.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- tegelvloeren;
- wandkabelgoten met aansluitdozen elektra, data en telefonie;
- lamellen aan de binnenzijde en handbediende verticale buiten zonnescreens;
- MBI scheidingsmuren;
- alarminstallatie;
- volledig betegelde vloeren en wanden in de sanitaire ruimten;
- muziek omroepinstallatie;
- spreekkamer met harmonicawand, beamer en projectiescherm;
- kantine met pantry, boven en benedenkastjes, close-in boiler en vaatwasser.

Opleveringsniveau terrein:
- bestraat en omheind buitenterrein (gedeeltelijk bestrating, gedeeltelijk beton);
- buitenverlichting;
- schuifpoort;
- gemetselde fietsenstallingsruimte met stalen dak.

Energielabel: E.

Bouwjaar: Ca 1984/1985, met latere uitbreiding in 1987.

Datum beschikbaar: Per direct!

KOOPCONDITIES
Vaste koopsom: € 2.250.000,00 kosten koper.
Notaris: Door koper nader te bepalen.
Overdrachtsbelasting: Van toepassing (6%).
Omzetbelasting: Er kan vrij van B.T.W. geleverd worden.
Bodem: Geen belastende feiten bekend.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.
Bijzonderheden: Verhuur is ook bespreekbaar.

Bezichtiging ? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 – 2 12 22 12.
Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.250.000,-
oppervlakte:
4.201 m2
Bouwjaar:
1981-1990
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Buitengebied (35), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (31), Hurk (22), Eeneind (21), Industrieterrein Ekkersrijt (12), Achtse Barrier-Gunterslaer (19), Meerveldhoven (12), Braakhuizen-Noord (11), Verspreide huizen (8), Verspreide huizen Boord (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: De Hurk (27), Ekkersrijt (11), Achtse Barrier (16), Breeven (15), Eeneind Ii (14), Schaapsloop 2 (13), T Zand (13), Schaapsloop 1 (10), Spaarpot (10), Kade (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Croy 11 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Genderbeemd te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 4201 m2 en ligt op Croy 11 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen