Bedrijfsruimte - Koop

Croy 47 5653LC Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 1.150.000,-

Croy 47 5653LC Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Croy 47 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Koop
1832 m2

CROY 47 TE EINDHOVEN

Beschrijving object: Bedrijfsobject op De Hurk met schone productieruimten!

Locatie / Ligging: Het betreft een zelfstandig en multifunctioneel bedrijfsobject dat lange tijd in gebruik is geweest bij het bekende Eindhovense bedrijf KMWE Precisie Eindhoven B.V. Het bedrijfsobject is gelegen op het van oudsher meest gewilde en bekendste bedrijventerrein van Eindhoven, ‘De Hurk’, gelegen tussen A2 en de Rondweg. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een grote verscheidenheid van bedrijven en is een gewilde vestigingsplaats voor bedrijven. Bekende gebruikers zijn bijvoorbeeld Galvano, VDL Groep, NTS Group, GL Plastics, Shurgard, ZND Dakbedekkingen, Raab Kärcher, Copaco, Horecagroothandel Hanos, Audi en VW Automotive Experience Centre.

Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de N2 die overgaat in de Rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en tevens aan de ringweg van Eindhoven.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: In de straat bevindt zich een bushalte (lijn 15) op loopafstand. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Postcode: 5653 LC.

Bouwjaar: 1984 met renovaties in 2001 en 2005.

Kadastrale gegevens: Gemeente Gestel, Sectie F, Nummer 1539, Totale grootte 2.289 m².

Oppervlakten: ca 1.266 m² bedrijfsruimte inclusief schone ruimte (ca 345 m²); ca 364 m² kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen (inclusief kantine); ca 202 m² entresolvloer.

Bouwkundige voorzieningen:

Constructie: traditionele bouw met staalconstructies, steen, beton, staal en hout.

Gevels: een borstwering van metselwerk, waarboven aluminium ramen en kozijnen en stalen geprofileerde gevelplaten.

Scheidingswanden: in de kantoren deels metselwerk en deels lichte separaties hout met glas en gipsplaten. De ingebouwde cleanroom is voorzien van scheidingswanden bestaande uit sandwichpanelen met isolatie.

Ramen, kozijnen: aluminium ramen en kozijnen, voorzien van dubbele beglazing in de kantoren en enkele beglazing in de bedrijfsruimten.

Vloeren: betonvloeren, deels voorzien van betegelingen. In de bedrijfsruimten een betonvloer met coating en een kunsthars toplaag.

Plafonds/verlichting: in de kantoren systeemplafonds met TL-inbouwverlichting, in de bedrijfsruimten niet nader afgewerkt en TL-opbouwverlichting. In de cleanroom ledverlichting.

Dak: platdak-constructie met stalen liggers en stalen geprofileerde dakplaten voorzien van bitumineuze dakbedekking. In de constructie zijn diverse polyester lichtstraten opgenomen.

Centrale verwarming: gasgestookte CV-installatie middels CV-ketel, merk Nefit Ecomline HR (bouwjaar 2000) met radiatoren in kantoren, heaters in de bedrijfsruimte.

Luchtbehandeling: airco units in de diverse kantoren en kantine.

Algemeen/overigen: persluchtinstallatie, deels handbediende, deels elektrisch bedienbare overheaddeuren, brandslanghaspels en handbrandblussers, inbraakbeveiliging, sanitaire groepen en was- en kleedruimten; krachtstroom en toegangscontrole.
Bijzonderheden: Verhuur is zeker ook bespreekbaar.

Datum beschikbaar: Per direct.

KOOPCONDITIES

Vaste koopsom: € 1.150.000,00 kosten koper.

Notaris: Door koper nader te bepalen.

Overdrachtsbelasting: Van toepassing (6%).

Omzetbelasting: Er kan vrij van B.T.W. geleverd worden.

Bodem: Geen belastende feiten bekend.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Bezichtiging? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 - 2 12 22 12.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.150.000,-
oppervlakte:
1.832 m2
Bouwjaar:
1984
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (31), Buitengebied (28), Industrieterrein Ekkersrijt (12), Achtse Barrier-Gunterslaer (18), Eeneind (18), Hurk (18), Meerveldhoven (12), Braakhuizen-Noord (11), Verspreide huizen Boord (8), Veldhoven (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: De Hurk (21), Ekkersrijt (11), Achtse Barrier (15), Schaapsloop 2 (13), Breeven (12), Eeneind Ii (11), Schaapsloop 1 (10), Spaarpot (10), T Zand (9), Kade (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Croy 47 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Genderbeemd te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 1832 m2 en ligt op Croy 47 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen