Bedrijfsruimte - Huur & koop

Izaak Enschedeweg 44 2031CS Haarlem

Informatie aanvragen

€ 1.575,- per maand

Izaak Enschedeweg 44 2031CS Haarlem
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Izaak Enschedeweg 44 in Haarlem

Bedrijfsruimte - Huur & koop
114 m2

Hoekunit LAYERS Haarlem

Layers Haarlem wordt gerealiseerd aan de Izaak Enschedeweg en Jan Tademaweg op bedrijventerrein Waarderpolder. Er worden 28 bedrijfsunits gebouwd met verschillende afmetingen, verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Hierbij bieden wij 1 (hoek)unit te koop en te huur aan.

De unit die wij aanbieden is bouwnummer 1. Izaak Enschedeweg 44.

De unit heeft +- 114m2 BVO.

Bij de unit hoort 1 prive parkeerplek.

Afmetingen:

Lengte: 10,20 meter

Breedte: 5,60 meter

Vrije hoogte begane grond 3700mm

Vrije hoogte eerste etage 3100mm

Oppervlaktes en afmetingen zijn bruto en circa.

Opleveringsniveau

- Aluminium harmonicadeuren voorzien van glas handmatig bedienbaar
- Begane grondvloer beton monoliet (glad) 1.000kg/m2
- Verdiepingsvloer kanaalplaatvloer onafgewerkt 400kg/m2
- Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
- Meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet
- Houten trap
- Loze leiding t.b.v. aanleg zonnepanelen

Planning

De verwachtte oplevering is in kwartaal 1 van 2022.

Bestemming

De bestemming van het perceel is 'Bedrijventerrein'. De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieu categorie 4.2.

De locatie

Layers Haarlem wordt gerealiseerd aan de Jan Tademaweg en de Izaak Enschedeweg in de Waarderpolder. Waarderpolder
Haarlem Business Park heeft een eigen treinstation en is strategisch gelegen aan de A9, A5 en A200.

De Waarderpolder is onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam, ligt een kwartier van Schiphol en binnen vijf minuutjes fiets je naar de historische binnenstad van Haarlem.

Waarderpolder Haarlem Businesspark

Als plek voor pioniers past de Waarderpolder zich aan bij iedere nieuwe generatie ondernemers. Sinds de tijden van moutmolens,
houtzagerijen, scheepswerven en de stoere hijskranenfabriek Figee, is dit de plek met ruimte voor bedrijvigheid die de stad
ontgroeit. Dat zegt iets over de veerkracht van het gebied. De laatste 100 jaar transformeerde de polder van industrieterrein naar prijswinnend bedrijventerrein, en nu in een business park met ambitie!

De Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Zuid- Kennemerland en de banenmotor van Haarlem. Op 2,5 km2 zijn ruim 1100 bedrijven gevestigd. Hier verdienen zo’n 14.500 mensen hun brood, bijna een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Een bedrijf in de Waarderpolder telt gemiddeld ruim 14 arbeidsplaatsen.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.575,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Huurtermijn: Vijf jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: € 239.000,- V.O.N. excl. BTW

VvE Bijdrage: € 60,- per maand excl. BTW.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Izaak Enschedeweg 44 in Haarlem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.575,- per maand
oppervlakte:
114 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Waarderpolder (259), Bedrijventerrein Sloterdijk (128), Zuidzijdebuurt (82), De Pijp (53), Lijnden (47), Hoofddorp-Noord (43), Kagerweg (38), Halfweg (20), Centrum (23), Westelijk Havengebied (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Waarderpolder (252), Sloterdijk Iii-Zuid (121), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (80), De Pijp (51), Kagerweg (51), Hoofddorp-Noord (41), Abp Lijnden (25), De Weeren (22), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (22), Cruquius-Zuid (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Izaak Enschedeweg 44 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Haarlem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 114 m2 en ligt op Izaak Enschedeweg 44 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen