Kantoor - Koop

Noord Brabantlaan 1 5652LA Eindhoven

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

Prijs op aanvraag

Noord Brabantlaan 1 5652LA Eindhoven
 

Kantoor te koop aangeboden
op Noord Brabantlaan 1 in Eindhoven

Kantoor - Koop
15 m2 - 300 m2

Wilt u graag een kantoorruimte in een iconisch gebouw? Het Evoluon in Eindhoven Strijp is één van de meest aansprekende locaties in Eindhoven. Het gebouw is ook niet te missen door zijn iconische koepel. Het Evoluon bestaat uit drie ruimtes: de iconische koepel met zijn ringen, het auditorium en het vergadercentrum met 20 zalen en het restaurant. In de koepel zijn theaterruimtes te vinden voor presentaties tot wel 450 personen. Buiten dat zijn er ook kantoorruimtes en flexibele werkplekken te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 15 m² tot 300 m². Dit gebouw is 24 uur per dag toegankelijk, waardoor het bedrijf 24/7 door kan gaan.

Omgeving
Het Evoluon ligt aan de rand van de stad. Bij het gebouw zit een terras aan de vijver en een grasveld. De bushalte zit bij het gebouw, met de bus is er een directe connectie tot het station. Het is tevens gelegen in het hart van de A2, waardoor het zeer goed te bereiken is met de auto. U rijdt rechtstreeks naar het parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
15 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Buitengebied (14), Flight Forum (12), Meerveldhoven (9), Veldhoven (7), Binnenstad (5), Centrum (5), Industrieterrein Ekkersrijt (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (4), Verspreide huizen (4), Eeneind (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te kopen zijn: Breeven (8), Flight Forum (8), Ekkersrijt (4), Achtse Barrier (4), De Tempel / Vlokhoven (4), Kapelbeemd (4), De Hurk (3), De Run 4000 (2), Den Dries (2), Driehoeksbos (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noord Brabantlaan 1 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te koop in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Het Ven te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 300 m2 en ligt op Noord Brabantlaan 1 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen