Bedrijfsruimte - Huur

Stormsweg 2E 2921LZ Krimpen aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 850,- per maand

Stormsweg 2E 2921LZ Krimpen aan den ijssel
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stormsweg 2E in Krimpen aan den ijssel

Bedrijfsruimte - Huur
120 m2

Object: Volledig ingerichte kantoorruimte.
Aan de Stormsweg 2E te Krimpen aan den IJssel wordt een kantoorruimte te huur aangeboden. De kantoorruimte bestaat uit circa 120 m² met 2 eigen parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal circa 120 m² verdeeld over twee verdiepingen:
Begane grond: circa 15 m²
Kantoorruimte verdieping: circa 105 m²

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van de kantoorruimte bevinden zich twee parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: gelegen op industrieterrein ‘’Stormpolder’’ met goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 richting Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een busverbinding op loopafstand met aansluiting op metro.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
- cv;
- airco units;
- pantry;
- databekabeling;
- intercom;
- patchkast;
- toilet met fontein;
- vloerbedekking;
- systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 850,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: huurder beschikt over eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf overeenkomsten te sluiten met desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: minimaal 3 jaar.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Stormsweg 2E te Krimpen aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 850,- per maand
oppervlakte:
120 m2
Beschikbaar per:
Per direct beschikbaar
Lokale voorzieningen:
Winkel op 500 m tot 1000 m
Gebied:
Bedrijventerrein
Aantal bouwlagen:
1 bouwlaag
Bouwjaar:
2004
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (560), Donkersloot (78), BT Vaanpark 4 (25), Dordtsestraatweg (21), Antoniapolder (13), BT Reijerswaard (12), BT Ziedewij (11), Driehoek (10), Verspreide huizen (10), Bolnes (9), BT Bijdorp (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (117), Donkersloot-Noord (89), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Antoniapolder (13), Stormpolder (27), Weg En Land (29), Hoofdweg-Noord (25), Ommoord (27)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stormsweg 2E in Krimpen aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Krimpen aan den ijssel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Stormpolder te Krimpen aan den ijssel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Stormsweg 2E in Krimpen aan den ijssel, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen