Bedrijfsruimte - Huur & koop

Molenwerf 21 F 1911DB Uitgeest

Informatie aanvragen

€ 250.000 k.k.

Molenwerf 21 F 1911DB Uitgeest
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Molenwerf 21 F in Uitgeest

Bedrijfsruimte - Huur & koop
200 m2 - 240 m2
MOLENWERF 21F, UITGEEST - ca. 200 m2 Kantoor- en bedrijfsruimte
Een unieke vestigingsmogelijkheid voor diverse bedrijfstoepassingen met een centrale ligging.
Dit pand heeft een oppervlak van 100 m2 op de begane grond en 100 m2 op de eerste verdieping; kant en klaar en met een net zakelijke afwerking. Twee ruimten op de begane grond vloer, een ruimte is geschikt als kantoor-/opslagruimte en de ander is vanwege de aanwezigheid van een overheaddeur meer geschikt als opslag-/magazijnruimte. Op de eerste verdieping treft u hier 4 fraaie kantoorruimten en een pantry aan. De kantoorruimten zijn gescheiden middels glaswanden zodat de ruimten weliswaar gescheiden zijn maar toch een open en verbonden karakter behouden, hetgeen de collegialiteit bevorderd.
Het pand is gelegen op het industrieterrein van Uitgeest, centraal gelegen met op- en afritten van en naar Rijksweg A9 in de nabije omgeving. Rondom het pand is diverse (gratis) parkeermogelijkheid aanwezig.
INDELING
Begane grond: entreehal met meterkast en vaste trap naar 1e verdieping, kantoor-/opslagruimte, magazijnruimte met overheaddeur.
Eerste verdieping: 4 kantoorruimten, pantry met vaatwasser en koelkast.
BIJZONDERHEDEN
Het pand wordt volledige gestoffeerd opgeleverd (laminaatvloeren, wand- en plafondafwerking met verlichting, lamellen voor de ramen) en is voorzien van een professionele inbraakmeldcentrale.
Bij koop : Vraagprijs € 198.000,- k.k.
Bij huur : Huurprijs € 1125,- per maand
Aanvullende informatie bij huur:
- Kosten voor GWE verbruik exclusief
- Waarborgsom: 2 x maandhuur

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 250.000 k.k.
Totale oppervlakte:
240 m2
In units vanaf:
200 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Karnemelksepolder (140), De Pijp (64), Industriebuurt (23), Kagerweg (38), Westeinde (37), District 7 (34), District 4 (35), Westerwijkbuurt (29), Boekelermeer-Zuid (28), Oude Werf (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Noorderveld (124), De Pijp (62), Kagerweg (51), Molletjesveer (22), De Trompet (34), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), Westerveer (29), De Oude Werf (24), Boekelermeer Zuid Fase Ii (23), Bedrijfsterrein Noord (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Molenwerf 21 F in Uitgeest.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Uitgeest? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Hofland Ii in de buurt District 4 te Uitgeest. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 240 m2 en ligt op Molenwerf 21 F in Uitgeest, dit adres ligt op een industrieterrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen