Bedrijfsruimte - Huur

Nijverheidstraat 14a - b & d 2984AH Ridderkerk

Informatie aanvragen

€ 128 per m2 per jaar

Nijverheidstraat 14a - b & d 2984AH Ridderkerk
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nijverheidstraat 14a - b & d in Ridderkerk

Bedrijfsruimte - Huur
139 m2 - 187 m2

Object
Drie representatieve bedrijfsunits waarvan er twee eveneens samengevoegd kunnen worden, bestaande uit resp. 56 m² kantoorruimte verdeeld over twee lagen, circa 139 m² bedrijfsruimte met entresolvloer alsmede 2 parkeerplaatsen gelegen aan de Nijverheidstraat 14a -14b & 14d op bedrijventerrein Donkersloot te Ridderkerk.

Locatiegegevens
Bedrijventerrein Donkersloot is gelegen in de directe nabijheid van het centrum van . Deze drukke doorgaande weg biedt uitstekende aansluitingen op de rijkswegen A-15 (Europoort-Rotterdam-Nijmegen) en A-16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Tevens is er op loopafstand een bushalte gelegen met aansluitingen op metrostation Rotterdam-Zuidplein en Rotterdam-Kralingse Zoom.
 

Indeling
Bedrijfsruimte: ca. 139 m²;

Kantoorruimte:
-begane grond ca.  25 m²
-1e verdieping ca.   31 m²


Voorzieningen
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
-overheaddeur (3,10 m1 x 3,90 m1);
-vrije hoogte ca. 6 m1
-vloerbelasting ca. 1.500 kg/m2;
-verwarming middels indirect gestookte heater;
-entresolvloer van ca. 85 m2.

De kantoorruimte wordt opgeleverd voorzien van o.a.:
-representatieve entree;
-systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
-centrale verwarming middels radiatoren
-te openen ramen;
-pantry voorzien van close-in boiler;
-toilet;
-vloerbedekking.

Huurprijs 
€  1.200,-- exclusief b.t.w. per maand.


Huurtermijn
2 jaar.
 

Oplevering
In overleg. 
 

Voorschot servicekosten
Niet van toepassing, huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluitingen NUTS- voorzieningen. 
 

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w. 

 

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.
 

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. 

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 128 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
187 m2
In units vanaf:
139 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (238), Donkersloot (78), BT Vaanpark 4 (25), Dordtsestraatweg (21), Verspreide huizen (15), Antoniapolder (13), BT Reijerswaard (12), BT Ziedewij (11), Driehoek (10), Bolnes (9), BT Bijdorp (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (117), Donkersloot-Noord (89), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Polder Het Nieuwland (31), Antoniapolder (13), De Geer-Achterlindt (30), Stormpolder (27), Bijdorp (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nijverheidstraat 14a - b & d in Ridderkerk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Ridderkerk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Donkersloot-Zuid te Ridderkerk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 187 m2 en ligt op Nijverheidstraat 14a - b & d in Ridderkerk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen