Kantoor - Huur - 'Thornico Building'

Westblaak 88-110 3012KM Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Westblaak 88-110 3012KM Rotterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
in 'Thornico Building' op Westblaak 88-110 in Rotterdam

Kantoor - Huur
66 m2 - 4583 m2

Thornico Building offices
Werken in het hart van de meest dynamische stad van Nederland? Dat kan in Thornico Building; dé plek voor bedrijven en ondernemers die zich in het meest bruisende gebied van Rotterdam willen vestigen. Het veelzijdige multifunctionele gebouw aan de Westblaak te Rotterdam, biedt aantrekkelijke kantoren tot wel duizenden vierkante meters. Huren op groei? Ook dat kan! Omdat ruimtes in diverse afmetingen beschikbaar zijn, is opschalen altijd mogelijk.

Centraal in de wereldstad
Eén van de grootste voordelen van Thornico Building is de centrale ligging in het levendige centrum van Rotterdam. Ondanks die centrale ligging is het gebouw uitstekend bereikbaar met de auto. Dankzij de eigen parkeergarage is parkeren nooit een probleem. Ook met het openbaar vervoer is de Westblaak prima te bereiken. Een metrostation en verschillende bus- en tramhaltes liggen op een steenworp afstand.

Oneindige service
Thornico Building maakt het u gemakkelijk. De meeste kantoren worden casco gerenoveerd opgeleverd zodat ze helemaal naar eigen wens en stijl kunnen worden ingericht. Kiest u toch liever voor een volledig ingericht kantoor? Dan heeft u via Thornico Building toegang tot een netwerk van verschillende (bekende) architecten en vakmensen.

Alle faciliteiten voor uw moderne kantoor, zoals aansluitmogelijkheden op snel internet/glasvezel en een receptioniste, zijn uiteraard aanwezig. Thornico Building heeft zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Het gebouw en de parkeergarage zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week toegankelijk voor u en uw medewerkers. Ook staat het in-house service team 24/7 voor u klaar voor technische en huishoudelijke service.

Company Karma en verbinding met de stad
Thornico Building behoort tot de Thornico Group, een Deense multinational met een eigen Company Karma filosofie. Het gebouw streeft ernaar om een positieve impact op de stad te hebben. Zo heeft de parkeergarage de grootste groene gevel van Europa en leven er op één van de groene daken bijenvolken.

Ondanks het internationale karakter is Thornico Building een begrip in de stad. ’s Zomers is het al jarenlang de locatie voor populaire Rotterdamse culturele evenementen, zoals de Rotterdamse Dakendagen en DÂK.

Bent u op zoek naar een kantoor met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding op een van de beste plekken in wereldstad Rotterdam? Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een bezichtiging. Thornico Building heet u van harte welkom!

Kenmerken
Duurzaamheid
Thornico Building fungeert als een groene ‘long’ voor de Rotterdamse omgeving. Zo heeft de parkeergarage de grootste groene gevel van Europa. Totaal 5.000 m² geveloppervlak van de garage is begroeid met klimopplanten en draagt zo bij aan CO2 reductie en fijnstof-filtering, die de luchtkwaliteit lokaal flink verbeteren. Ook heeft Thornico Building twee groene daken, waarvan op één dak op 45m hoogte drie bijenvolken leven.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto:
Dankzij de ligging aan de verkeersader Westblaak, bent u altijd binnen 15 minuten van de ring op kantoor. Er is een goede verbinding tussen Thornico Building en de snelwegen naar Den Haag en Amsterdam (A13), Utrecht (A20) en Noord-Brabant (A16). Rijdt u duurzaam? Uw elektrische auto laden kan uiteraard in de parkeergarage!

Bereikbaarheid per openbaar vervoer:
Thornico Building is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bijna alle bus-, tram- en metrolijnen stoppen op loopafstand.

Indeling
Thornico Building is totaal bijna 30.000 m² groot. Meer dan dertig grote en kleine bedrijven en horeca zijn al gevestigd in Thornico Building. Op diverse etages is nog beschikbaarheid. Indien mogelijk kunnen zelfs meerdere etages gecombineerd verhuurd worden. Uw makelaar adviseert graag welke ruimtes aansluiten op uw wensen. De volgende ruimtes zijn momenteel beschikbaar:

Verdieping Metrage
2e verdieping Ca. 700 m²
2e verdieping Ca. 695 m²
2e verdieping Ca. 1.396 m²
3e verdieping Ca. 1.363 m²
4e verdieping Ca. 711 m²

Huurprijs
Kantoorruimte: € 125,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten*.

*Huurprijsniveau is gebaseerd op een oplevering van de betreffende unit(s) in casco-nieuw staat (leeg en ontruimd doch incl. nieuw systeemplafond, LED verlichting en gesausde wanden).

Liever een kleiner kantoor? Thornico Building verhuurt ook business units tot ca. 350 m². Momenteel zijn de navolgende beschikbaar:

Verdieping Metrage Prijs per maand*
2e verdieping Ca. 150 m² € 1.800,00
2e verdieping Ca. 150 m² € 1.675,00
2e verdieping Ca. 302 m² € 3.750,00
4e verdieping Ca. 296 m² € 3.950,00
5e verdieping Ca. 150 m² € 1.400,00
9e verdieping Ca. 66 m² € 700,00

* de huurprijs is inclusief servicekosten, en exclusief BTW.

Parkeren
Er zijn bijna 800 parkeerplaatsen in de parkeergarage aanwezig. Het gebouw is vanuit de parkeergarage direct toegankelijk. Als huurder van Thornico Building kunt u verschillende parkeerabonnementen rechtstreeks bij Apcoa afsluiten. Kijk voor tarieven op http://www.apcoa.nl/.

Voorzieningen / faciliteiten
Alle kantoren worden standaard verhuurd inclusief de volgende voorzieningen en faciliteiten:
• Zonwerende beglazing;
• Airconditioning met 24/7 circulatie, 100% verse buitenlucht;
• Toiletgroepen;
• Akoestisch plafond met LED verlichting;
• Het gebouw is 24 uur per dag toegankelijk;
• Moderne representatieve entree met receptioniste.

Vrijwel alle ruimtes worden casco opgeleverd, zodat u uw bedrijf geheel naar eigen wens kunt inrichten. Enkele units zijn al voorzien van stoffering, bekabeling of zelfs tussenwanden. Alle units kenmerken zich om het vele daglicht, afkomstig van grote ramen. Het opleverniveau van elke business unit is anders, geheel aansluitend op uw wensen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Standaard hanteert Thornico Building een huurtermijn van vijf jaar. Een flexibele (kortere) huurperiode is natuurlijk eveneens bespreekbaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten voor de 350m2 +units:
Een voorschot op de servicekosten van € 34,00 per m² per jaar, exclusief BTW, is berekend in de bovengenoemde huurprijzen. De servicekosten zijn inclusief de levering van onder andere:
• Gas- en/of olieverbruik inclusief vastrecht;
• Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
• Waterverbruik inclusief vastrecht;
• Onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s), liftinstallaties, glazenwasinstallatie, hydrofoorinstallatie, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder- en noodstroominstallaties;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, beglazing buitenzijde, zonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen, parkeerkelder en/of terrein;
• Assurantiepremie buitenbeglazing;
• Receptiebezetting hoofdingang B tijdens kantooruren;
• Bewaking en surveillance;
• Huishoudelijke technische dienst, 24 uur per dag 7 dagen per week.
• Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huur, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalenderkwartaal. Indien gewenst is maandelijkse betaling in overleg ook mogelijk.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
4.583 m2
In units vanaf:
66 m2
Beschikbaar per:
Direct
Bouwjaar:
1978
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (165), Nieuwe Werk (123), Cool (72), Kralingen-Oost (48), Oude Westen (47), BT Bijdorp (34), Rivium 1e straat (28), BT Vaanpark 2 (32), Hoogvliet-Noord (30), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (38), Bijdorp (34), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (31), Spaanse Polder (26), Gadering (hoogvliet) (21), Fascinatio (16), Barendrecht-Oost (17), Berkelse Poort (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westblaak 88-110 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Cool te Rotterdam. Dit kantoor met de naam “'Thornico Building'” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 4583 m2 en ligt op Westblaak 88-110 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen