Steenbakkerij 76 82 2913LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsruimte te huur aangeboden op Steenbakkerij 76 82 in Nieuwerkerk aan den IJssel

PG Bedrijfshuisvesting B.V.

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Oppervlakte 116 m²
Bouwjaar 2021
Gebruiksdoel Bedrijfsruimte
Buurt Verspreide bebouwing Achter Esse
Wijk Nieuwerkerk aan den IJssel wijk 04

In de buurt

De 9 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kern Nieuwerkerk aan den IJssel (4), Verspreide bebouwing Achter Esse (4), Het Lage Land (3), Hoofdweg sector C (3), Hoofdweg sector D (2), Hoofdweg sector G (2), Kortenoord (2), Ommoord (2), Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen (2)

De 4 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoofdweg-Noord (6), Ommoord (2), Kleine VInk (1), Nesselande (1)

Treinstation <2 km
Bushalte <2 km

Over Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een oppervlakte van 18,50 km2 en ligt in de gemeente Zuidplas, met ruim 45.064 inwoners.

Waar in Nieuwerkerk aan den IJssel staat ruimte te huur of te koop?

Rijksweg (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Nieuwerkerk aan den IJssel? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit bedrijfspand heeft een totale beschikbare oppervlakte van 116 m² te huur en ligt op Steenbakkerij 76 82 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.