Steenbakkerij 12 b 2913LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

Steenbakkerij 12 b

Bedrijfshal te huur aangeboden op Steenbakkerij 12 b in Nieuwerkerk aan den IJssel

+ Lees meer
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij b.v.

Kenmerken

Aangeboden als Huur
Huurprijs € 775 per maand
Oppervlakte 52 m²
Bouwjaar 2022
Gebruiksdoel Bedrijfshal
Voorzieningen Krachtstroom, en betonvloer
Buurt Verspreide bebouwing Achter Esse
Wijk Nieuwerkerk aan den IJssel wijk 04

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Nesselande (10), Verspreide bebouwing Achter Esse (9), Hoofdweg sector G (8), Hoofdweg sector C (5), Bedrijventerrein Zevenhuizen (4), Hoofdweg sector D (4), Bedrijventerrein De Hooge Veenen (3), Hoofdweg sector B (2), Verspreide bebouwing Zuidplaspolder Zevenhuizen (2), Zevenkamp (2)

De 5 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfshal te huren zijn: Hoofdweg-Noord (11), Nesselande (10), Hooge Veenen (3), Kleine VInk (1), Prins Alexander (1)

Treinstation <1 km
Bushalte <2 km

Over Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een oppervlakte van 18,50 km2 en ligt in de gemeente Zuidplas, met ruim 45.064 inwoners.

Waar in Nieuwerkerk aan den IJssel staat ruimte te huur of te koop?

Rijksweg (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfshal te huur in Nieuwerkerk aan den IJssel? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze ruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte van 52 m² te huur en ligt op Steenbakkerij 12 b in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.