Bijleveldweg 7A 3451RL Vleuten

Bijleveldweg 7A
Bijleveldweg 7A
Bijleveldweg 7A
Bijleveldweg 7A
Bijleveldweg 7A

Bedrijfsruimte te koop aangeboden op Bijleveldweg 7A in Vleuten

+ Lees meer
Waltmann Makelaars en Bedrijfshuisvesting

Kenmerken

Aangeboden als Te koop
Koopprijs €1.100.000 kosten koper
Bouwjaar 1958
Gebruiksdoel Bedrijfsruimte
Buurt Haarzuilens en omgeving
Wijk Vleuten-De Meern

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijventerrein Lageweide (14), Bedrijventerrein De Wetering (4), Het Zand-Oost (2), Industrieterrein Maarssenbroek (2), Beesd Oost (1), De Meern-Noord (1), Geestdorp (1), Haarzuilens en omgeving (1), Hasselt Industrieterrein (1), Het Zand-West (1)

De 4 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijventerrein Hasselt (1), Maarssenbroek (1), Oude Waag (1), Westoever (1)

Treinstation <3 km
Bushalte <1 km

Over Vleuten

Vleuten heeft een oppervlakte van 8,95 km2 en ligt in de gemeente Utrecht, met ruim 359.370 inwoners.

Waar in Vleuten staat ruimte te huur of te koop?

Bijleveldweg (2) , Albert Schweitzerlaan (1) , Europaweg (1) , Hindersteinlaan (1) , Middenburcht (1) , Pastoor Ohllaan (1) , Stationsstraat (1) , Theo van Baarenstraat (1) in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Vleuten? We bieden u nu een unieke ruimte aan te Vleuten. Dit bedrijfspand heeft een totale beschikbare oppervlakte van 0 m² te koop en ligt op Bijleveldweg 7A in Vleuten.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.