Kantoor - Huur

Databankweg 20 3821AL Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Databankweg 20 3821AL Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Databankweg 20 in Amersfoort

Kantoor - Huur
685 m2 - 1382 m2

Algemeen
Altijd goed bereikbaar en volop ruimte om te ondernemen en te groeien in een bijzondere kantoorvilla met hoogwaardige bedrijfsruimte. Villa-A1 biedt u alles wat u van moderne kantoor- en bedrijfsruimten mag verwachten. Gelegen in het centrum van het land op een unieke zichtlocatie langs de A1, bent u snel op kantoor en bent u uitstekend bereikbaar voor uw relaties.

Villa-A1 bestaat uit een combinatie van hoog-en laagbouw en biedt u een hoogwaardige bedrijfsomgeving met verrassend veel ruimte. De hoogbouw bevat hoogwaardige kantoorruimte, bestaat uit zes bouwlagen en bestaat uit 3.472 m² kantoorruimte met een, onder architectuur ontwikkelde, hoogwaardige uitstraling. Dankzij de gunstige stramienmaat van het gebouw zijn de verschillende kantoorruimten flexibel in te delen. Door deze hoge mate van flexibiliteit kunt u een optimaal werkklimaat realiseren.

Locatie
Het object is gelegen op een zichtlocatie (pal langs de Rijksweg A1) op het populaire bedrijventerrein “De Hoef”. Het kantorenterrein bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt “Hoevelaken”, de kruising van de rijkswegen A1 en A28. De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen te bereiken. Aan de rand van het kantorenterrein is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede ontsluiting met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad. In de nabije omgeving zijn meerdere toonaangevende bedrijven gehuisvest onder andere Regus, Mediq en Dr. Oetker.

In Villa-A1 zijn reeds Fashionlinq en Confed gehuisvest.

Vloeroppervlak
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.382 m² kantoorruimte, verdeeld als volgt:

Verdiepingen m²
3de verdieping Ca. 684,73
4de verdieping Ca. 697,09
Totaal Ca. 1.381,82

Deelverhuur is mogelijk vanaf 685 m²

Bestemming
Kantoorruimte.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeren
Bij de kantoorruimte behoren circa 25 parkeerplaatsen op de bij het complex behorende parkeerterrein. Dit resulteert in een parkeernorm van circa 1:50, wat een uitstekende verhouding te noemen is. Op het terrein is een fietsenstalling aanwezig.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
€ 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op verrekenbaar voorschotbasis.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Betalingen
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte:
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
- Liften;
- Centrale verwarming;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten;
- Scheidingswanden;
- Representatieve entree (gezamelijk);
- Bedrijfsrestaurant (gezamenlijk).

Aanvaarding
In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.W.A. (Jeroen) Koevermans MRE MRICS
E-mailadresjwa.koevermans@mvgm.nl
Telefoonnummer033-4605300
Mobiel06-25086393

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.382 m2
In units vanaf:
685 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Aantal bouwlagen:
2
Bouwjaar:
2001
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hoef-West (62), Calveen (51), Industriegebied (32), Buitengebied Leusden-Centrum West (40), De Hoef-Oost (30), Uraniumweg (29), Chromiumweg (25), Zonnehof (23), Smallepad (21), Hogenbrink (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Isselt (50), Calveen (49), De Hoef (49), Arkervaart West (14), De Wieken Zuid (19), Hogenbrink (19), De Horst (18), De Kronkels (11), Arkervaart 0ost (11), De Drie Eiken (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Databankweg 20 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amersfoort? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Hoef in de buurt De Hoef-Oost te Amersfoort. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1382 m2 en ligt op Databankweg 20 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen