Kantoor - Huur

Amersfoortseweg 1 7313AA Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 350,- per maand

Amersfoortseweg 1 7313AA Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn

Kantoor - Huur
20 m2 - 84 m2

Meerdere kantoorunits en/of parktijk-vergader- presentatieruimten beschikbaar voor de verhuur in deze prachtige monumentale kantoorvilla aan de Amersfoortseweg, tegenover ingang Paleis het Loo, nabij het centrum van Apeldoorn.
De kantoorvilla is momenteel in gebruik door Stichting Source of Light, een universele en spirituele stichting waarbij het gaat om de universele boodschap van Liefde en Licht. Source of Light is op zoek naar medegebruikers van de kantoorvilla.

De beschikbare ruimten variëren van 20 m2 tot 84 m2 waardoor ze uitermate geschikt zijn voor spiritueel georiënteerde bedrijven, voor personen die graag gebruik willen maken van een eigen kantoor/praktijkruimte met een professionele uitstraling of als praktijkruimte alternatieve geneeswijze.

Momenteel beschikbaar

Kantoorunit I: circa. 22 m2
Kantoorunit II: circa. 28 m2
Kantoorunit III: circa. 34 m2
Kantoorunit IV: circa. 20 m2

De mogelijkheid is eventueel aanwezig om enkele kantoorunits met elkaar te combineren tot een unit van maximaal 84 m2. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact op nemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Rondom de kantoorvilla is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Tuin

De kantoorvilla is omringd door een volgroeide, parkachtige tuin met veel bomen en een goed onderhouden gazon en kijkt uit op een prachtige, grote vijver. De tuin is uitstekend beschikbaar voor inspirerende buitensessies.

Koetshuis

Rechts van de villa ligt het vrijstaande koetshuis in de parkachtige tuin, omgeven door bomen. Het koetshuis herbergt nóg een ruime vergaderzaal met veel authentieke elementen. Aangrenzend aan de vergaderruimte bevinden zich een professionele keuken en sanitaire voorzieningen.
Het koetshuis is beschikbaar voor bijeenkomsten en vergaderingen en is al te huur per dagdeel. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van het koetshuis kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Voorzieningen

Als huurder van een kantoorunit krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:
- Zelfstandige kantoorunit
- Sanitaire voorzieningen
- Medegebruik van keuken
- Parkeerruimte
- Glasvezel internetverbinding
- Airconditioning en verwarming
- Stroomverbruik op basis van fair use

Optioneel

De mogelijkheid bestaat het huidige kantoormeubilair, zoals onder andere bureaus, stoelen en kasten, bij het gehuurde te betrekken zodat u geen onnodige investeringen hoeft te doen en direct kunt starten met ondernemen.

Huurcondities:

Huurprijs: vanaf € 350,- per maand
Huurtermijn: In overleg vanaf 1 dag.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn:1 maand
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorvilla is gelegen op een A1- zichtlocatie, tegenover de ingang van Paleis het Loo, aan de Amersfoortseweg. Deze gunstige ligging aan de Amersfoortseweg geeft een zeer eenvoudige bereikbaarheid van en naar de autosnelweg A1 (Amsterdam – de Lutte) en de A50 (Eindhoven – Emmeloord) of het centrum van Apeldoorn.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per maand
Totale oppervlakte:
84 m2
In units vanaf:
20 m2
Bouwjaar:
1906
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (82), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (48), Parken (27), Holthuizen (17), Brouwersmolen (16), De Haven (15), Malkenschoten (15), Berg en Bos (14), Welgelegen (14), Brinkhorst (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (47), Zuid West Poort (43), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Eekterveld 3 (8), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Berg en Bos te Apeldoorn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 84 m2 en ligt op Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen