Kantoor - Huur

Amersfoortseweg 1 7313AA Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 570,- per maand

Amersfoortseweg 1 7313AA Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn

Kantoor - Huur
22 m2 - 28 m2

Meerdere kantoorunits en/of praktijk-vergader- presentatieruimten beschikbaar voor de verhuur in deze prachtige monumentale kantoorvilla aan de Amersfoortseweg, tegenover ingang Paleis het Loo, nabij het centrum van Apeldoorn.

De villa is thans door de Stichting Source of Light in gebruik, een universele en spirituele stichting waarbij het om de universele boodschap van Liefde en Licht gaat. Source of Light is op zoek naar medegebruikers.

De twee beschikbare ruimten zijn uitermate geschikt voor spiritueel georiënteerde bedrijven, voor personen die graag van een eigen locatie met een professionele uitstraling gebruik maken, bijvoorbeeld als praktijkruimte voor alternatieve geneeswijzen.

Momenteel beschikbaar

Unit achterzijde: circa 28 m²

Vanaf 1 augustus 2019 beschikbaar.

Unit achterzijde met serre: circa 34 m²

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Locatie
De kantoorvilla is gelegen tegenover de ingang van Paleis het Loo, aan de Amersfoortseweg 1. Deze gunstige ligging geeft een zeer eenvoudige bereikbaarheid van en naar de autosnelweg A1 en de A50 of het centrum van Apeldoorn.

Huurprijs
Respectievelijk € 600,- en € 840,- per maand.

Parkeren
Rondom de villa is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Tuin
De kantoorvilla is omringd door een volgroeide, parkachtige tuin met veel bomen en een gazon en kijkt op een prachtige, grote vijver uit. De tuin is uitstekend beschikbaar voor inspirerende buitensessies.

Koetshuis
Rechts van de villa ligt het vrijstaande koetshuis in de parkachtige tuin, omgeven door bomen. Het koetshuis herbergt een ruime zaal met veel authentieke elementen. Aangrenzend aan de zaal bevinden zich een professionele keuken en sanitaire voorzieningen.
Het koetshuis is beschikbaar voor bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties, trainingen, workshops, lezingen, cursussen e.d en is per dagdeel te huren.

Voorzieningen
Als huurder van een unit krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:
– Zelfstandige kantoorunit
– Sanitaire voorzieningen
– Medegebruik van keuken
– Parkeerruimte
– Internetverbinding
– Airconditioning en verwarming

Huurcondities
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 1 maand huur
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 570,- per maand
Totale oppervlakte:
28 m2
In units vanaf:
22 m2
Bouwjaar:
1906
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (85), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (49), Parken (27), Brouwersmolen (16), De Haven (16), Holthuizen (16), Malkenschoten (15), Welgelegen (15), Berg en Bos (14), Brinkhorst (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (48), Zuid West Poort (42), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Eekterveld 3 (8), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Berg en Bos te Apeldoorn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 28 m2 en ligt op Amersfoortseweg 1 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen