Bedrijfsruimte - Huur

Molenmakershoek 46 7328JK Apeldoorn

Informatie aanvragen

€ 1.600,- per maand

Molenmakershoek 46 7328JK Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Molenmakershoek 46 in Apeldoorn

Bedrijfsruimte - Huur
180 m2

Bedrijfshal met verhard en omheind buitenterrein beschikbaar op het kleinschalige bedrijventerrein ‘de Matenshoek’ in Apeldoorn. De binnenruimte biedt veel mogelijkheden zoals werkplaats, magazijn of kantoor. Het bedrijventerrein is gelegen midden in een dichtbevolkte woonwijk en wordt gekenmerkt door haar diversiteit van diverse MKB- bedrijven, garagebedrijven en autoshowrooms.

Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit. Het is van groot belang dat de uitstraling ook in de toekomst behouden blijft.

Beschikbare units

Molenmakershoek unit 46D:
Binnen ruimte: ca. 180 m²
Buitenterrein: ca. 900 m²
Huurprijs: € 1.600,- per maand excl. BTW

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online
Bedrijfsmakelaar.

Parkeren

Op het volledig verharde buitenterrein aan de voorzijde van het gebouw is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid

De verkoopruimte is gelegen op bedrijventerrein ‘de Matenshoek’ in Apeldoorn. Het bedrijventerrein is gelegen midden in een dichtbevolkte woonwijk en wordt naast haar diversiteit van aanwezige bedrijven gekenmerkt door een goede bereikbaarheid vanwege de diverse uitvalswegen naar het centrum van Apeldoorn, de omringende wijken en dorpskernen en de op- en afritten van de A50 (Emmeloord – Eindhoven).

Bovendien is het bedrijventerrein goed bereikbaar middels het openbaar vervoer vanwege de op loopafstand gelegen bushaltes en de nabijheid van het Centraal Station Apeldoorn.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Ruime mogelijkheden met betrekking tot automotive, maar zeker ook andere bedrijfsactiviteiten. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen

Het gebouw zal casco worden opgeleverd voorzien van;
• Aluminium kozijnen
• Hekwerk aan de voorzijde
• Betegelde toiletruimte
• Dubbele beglazing
• Glazen pui
• Heater
• Inbouwverlichting
• Verlichting buitenterrein
• Internetaansluiting
• Systeemplafond
• Telefonieaansluiting

Huurcondities:

Huurtermijn: Bij voorkeur 5 jaar of langer

Servicekosten: Nader te bepalen

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.600,- per maand
oppervlakte:
180 m2
Bouwjaar:
1991-2000
Buurt:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Malkenschoten (38), Verspreide huizen Twello-Zuid (31), Stadhoudersmolen (32), Zuidbroek (29), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (24), Matenhoek (21), De Vlijt (18), Kayersmolen-Zuid (13), Brouwersmolen (12), Agrarisch gebied Wenum (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Malkenschoten (34), Stadhoudersmolen (27), Apeldoorn Noord (26), Kayersmolen Zuid (21), Engelenburg (16), Zuid West Poort (19), Matenhoek (18), Vlijtseweg (18), Kuipersveld (15), Apeldoorn Noord (2e Fase) (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Molenmakershoek 46 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Matenhoek te Apeldoorn. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Molenmakershoek 46 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen