Kantoor - Huur - Oak Building

Oude Apeldoornseweg 41 7333NR Apeldoorn

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Oude Apeldoornseweg 41 7333NR Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
in Oak Building op Oude Apeldoornseweg 41 in Apeldoorn

Kantoor - Huur
20 m2 - 2000 m2

 

Flexibele kantoorruimte

In Oak Building op het FizzionParc is alle ruimte voor grote en kleine ondernemers. Het LAB voorziet in flexibiliteit. Je werkplek is zo groot als jij dat wil en van alle gemakken voorzien. Gratis koffie, wifi en vergaderfaciliteiten. Ook kan men in Oak Building conventionele kantoorruimte huren. Huurders kunnen gebruik maken van alle faciliteiten in het gebouw voor een aantrekkelijke prijs.

 
Pluspunten
  • flexibel huren
  • vergaderfaciliteiten
  • restaurant en catering
  • volop parkeerruim

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
2.000 m2
In units vanaf:
20 m2
Beschikbaar per:
04/30/2015
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (85), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (49), Parken (27), Brouwersmolen (16), De Haven (16), Holthuizen (16), Malkenschoten (15), Berg en Bos (14), Welgelegen (14), Brinkhorst (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (48), Zuid West Poort (42), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (5), Sleutelbloem (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oude Apeldoornseweg 41 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Malkenschoten in de buurt Malkenschoten te Apeldoorn. Dit kantoor met de naam “Oak Building ” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2000 m2 en ligt op Oude Apeldoornseweg 41 in Apeldoorn.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen