Kantoor - Huur

Nassausingel 4 6511EV Nijmegen

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Nassausingel 4 6511EV Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nassausingel 4 in Nijmegen

Kantoor - Huur
180 m2
TOPSEGMENT, nog slechts een enkele kantoorunit te huur in KANTOORVILLA op de mooiste kantoorlocatie van Nijmegen! Deze kantoorvilla kent een hoop opleveringsniveau is ZEER GUNSTIG gelegen op geringe loopafstand van het NS station, het kernwinkelgebied, leuke horecavoorzieningen en stedelijke voorzieningen! Deze kantoorvilla is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar vanwege de centrale ligging. Per auto is de kantoorvilla eenvoudig te bereiken vanaf de rijkswegen A15, A73 en A50. Zowel het bus- als treinstation is op slechts enkele minuten lopen gelegen. Er zijn voor enkele auto's parkeerplaatsen beschikbaar, deze zijn additioneel te huren. Voor verhuur is nog beschikbaar een uiterst representatieve unit van 245 m² op de 1e verdieping en de op de verdieping is nog een unit van 180 m² beschikbaar. De kantoorvilla heeft een hoog opleveringsniveau en is onder andere (deels) voorzien van: - een stucwerkplafond met opbouwarmaturen - systeemplafond met TL-verlichtingsarmaturen - vloerbedekking - CV-Ketel met radiatoren - te openen ramen - airco - alarmsysteem met detectie, in onderling overleg te regelen tussen huurders - kabelgoten met elektra- en databekabeling - toiletvoorzieningen - pantry Het voorschot servicekosten bestaat uit G/W/E (€ 27,50 per m² per jaar) en overige servicekosten (€12,- per m² per jaar) voor onder andere schoonhouden algemene ruimten, glasbewassing, tuinonderhoud en onderhoud installaties. Het op flexibele basis huren van de ruimten is bespreekbaar. De kantoorruimten zijn op korte termijn te aanvaarden.

Overige informatie:

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
180 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Kerkenbos (96), Stadscentrum (68), Bedrijventerrein Bijsterhuizen (36), Galgenveld (35), Elst-Zuidoost (32), Hunnerberg (20), Westkanaaldijk (20), Goffert (16), Bijsterhuizen (15), Bottendaal (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lindenholt (103), Bijsterhuizen (incl Wijchen) (36), De Aam (29), West Kanaaldijk (20), Winkelsteeg (16), Wijchen Oost (15), Aalsterveld (11), Pannenhuis I (7), Houtakker 2 (6), Schoenaker (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nassausingel 4 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nijmegen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stadscentrum te Nijmegen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Nassausingel 4 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen