Kantoor - Huur

Nieuwe Marktstraat 54 6511AA Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 1061,- per maand

Nieuwe Marktstraat 54 6511AA Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Nieuwe Marktstraat 54 in Nijmegen

Kantoor - Huur
151 m2

Inspirerende kantoorruimte te huur in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Nieuwe Marktstraat 54D te Nijmegen. De ruimte is licht en hoog en biedt voldoende plaats voor achttien medewerkers. Het kantoor bevindt zich in een oud schoolgebouw dat volledig ingericht is als bedrijfsverzamelgebouw.

Ruime entree en hal; lift en statige trappen, brede gangen. Er is ruime parkeergelegenheid (betaald) voor de deur. Het station van Nijmegen is op 5 minuten loopafstand. Er is bovendien een fietsenkelder.

Indeling:
Open kantoortuin van ca. 151 m2 met afgescheiden printer- en archiefruimte.

Huurprijs:
€ 12.733,-- per jaar excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten:
€ 3.400,-- per jaar excl. BTW.

Huurtermijn:
Flexibel, in overleg.

Huurbetaling:
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief B.T.W.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
Q Makelaars Bedrijfshuisvesting
0180-610922
bog@qmakelaars.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1061,- per maand
oppervlakte:
151 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Kerkenbos (98), Stadscentrum (73), Bedrijventerrein Bijsterhuizen (37), Galgenveld (37), Elst-Zuidoost (32), Hunnerberg (20), Westkanaaldijk (20), Goffert (17), Bijsterhuizen (15), Bottendaal (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lindenholt (104), Bijsterhuizen (incl Wijchen) (37), De Aam (29), West Kanaaldijk (20), Winkelsteeg (17), Wijchen Oost (16), Aalsterveld (11), Pannenhuis I (7), Sluisweg (6), Houtakker 2 (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwe Marktstraat 54 in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nijmegen? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stadscentrum te Nijmegen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 151 m2 en ligt op Nieuwe Marktstraat 54 in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen