Kantoor - Huur

Zuidlarenstraat 57 2545VP 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 98,- per m² / jaar

Zuidlarenstraat 57 2545VP 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Zuidlarenstraat 57 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
50 m2

Zuidlarenstraat 57 2.10

Omschrijving
Bedrijfsunit, geschikt als kantoor, (ontwerp)studio en cursusruimte. Huur inclusief servicekosten bedraagt € 625,00 per maand (excl btw). Beschikbaarheid verwacht in juli 2017.


ZUID57 verhuurt bedrijfsunits aan creatieve en ambachtelijk ondernemers die bezig zijn met ontwerp, design, kunst en cultuur in de breedste zin. In deze fantastische werkomgeving zijn regelmatig 'turnkey' units voor verhuur beschikbaar. Elke bedrijfsunit is nieuw afgewerkt met lichte muren en donkergrijs marmoleum op de vloer. Alle units zijn voorzien van warmtewerend dubbelglas, zonwering.


Internet
Begin mei 2017 beschikt ZUID57 over supersnel internet: 1Gb/s symmetrisch (€ 38,-/maand)


Moderne units in historisch pand
In de voormalige school zijn moderne en volledig afgewerkte bedrijfsunits gerealiseerd met een goed klimaat en veel (dag)licht. Er zijn ook Muziekoefenruimtes (box-in-box) beschikbaar. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling.


Unieke wisselwerking tussen ondernemers
ZUID57 huisvest een bijzonder mix aan culturele, dienstverlenende en ambachtelijke bedrijven in de wijk Escamp (Den Haag). In het gerenoveerde pand bevindt zich Café ZUID57, de filmzaal en het theater van Theater Dakota, de oefenruimtes van Muziekschool ZUID57, de cursusruimtes van Ateliers Antarctica. Kom ook ondernemen in ZUID57 en maak gebruik van elkaars kennis en netwerk.


Gezamenlijke faciliteiten
Onze receptie ontvangt u en uw gasten en kent ruime openingstijden. U kunt uw unit individueel op alarm zetten en u heeft 7 dagen per week x 24 uur toegang. In het café kunt u met uw relaties terecht voor een hapje en een drankje. ZUID57 is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt voldoende parkeergelegenheid.


INTERESSE?
Heeft u belangstelling voor deze interessante locatie? Neem voor meer informatie contact op met Ruud van den Berg via 088 124 30 60 of verhuur@zuid57.nl .Kijk voor meer informatie op www.zuid57.nl.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 98,- per m² / jaar
oppervlakte:
50 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (71), Archipelbuurt (42), Plaspoelpolder (48), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (27), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (28), Statenkwartier (25), Uilebomen (25), Vissershaven (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (42), Scheveningse 1e, 2e Haven (21), Hoornwijck (rijswijk) (19), Wateringse Veld (25), Forepark (14), Delftechpark (19), Zwethove (18), Binckhorst (9), Tanthof Oost (16), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zuidlarenstraat 57 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Morgenstond-West te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Zuidlarenstraat 57 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen