Kantoor - Huur

Arthur van Schendelstraat 650 3511MJ Utrecht

Informatie aanvragen

vanaf € 99,- per maand

Arthur van Schendelstraat 650 3511MJ Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht

Kantoor - Huur
17 m2 - 7984 m2

HNK Utrecht Centraal Station: ruimte in de binnenstad

HNK Utrecht Centraal Station is een karakteristiek gebouw, direct aan het spoor gelegen in het centrum van Utrecht. Deze HNK vestiging ligt op een paar minuten loopafstand van het treinstation, maar ook met de auto is HNK Utrecht Centraal Station goed te bereiken.

Op deze omvangrijke HNK locatie vind je een ruime keuze aan kantooroplossingen, van turn-key kantoorruimtes tot casco etages, maar ook flexplekken, vergaderruimtes, een sociaal hart met Grand Café en ruime parkeergelegenheid.

Groeilocatie in Utrecht centrum

Huur een Kantoor op maat geheel naar eigen indeling en inzicht of ga voor een turn-key Managed office. Zoals in elke HNK, huur je precies zoals jij wilt. De Managed offices, flexplekken, het sociale hart en het Grand Café vind je op de begane grond. Kantoor op maat oplossingen op de etages. Daar mag jij de indeling en inrichting bepalen. Heb je een uitgewerkt plan, dan leveren we casco op. Wil je alleen advies of juist alles tot aan de paperclips uitbesteden? Geen probleem, we hebben een adviseur stand-by die graag adviseert en – indien gewenst – jouw compleet ingerichte kantoor of hele vloer realiseert.

Centraal in Nederland en uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is zeer goed, Centraal Station Utrecht ligt op ca. 10 minuten loopafstand. Via het grootste station van Nederland zijn alle grote steden en uithoeken van Nederland te per trein, bus en tram te bereiken. Treinstation Vaartsche Rijn, dat in 2015-2016 zal worden opgeleverd, zal zelfs nog dichterbij liggen en de bereikbaarheid nog verder verbeteren. Met de auto is het kantoor goed te bereiken vanuit de oostelijke en zuidelijke richting.

Een ondernemende en bruisende omgeving

De Arthur van Schendelstraat ligt in het stationsgebied van Utrecht, één van de meest populaire kantoorlocaties van Utrecht. Met de binnenstad op een steenworp en het treinstation nabij is het geen wonder dat dit gebied veel bedrijven trekt. Zo vind je hier de Rechtbank, de afdeling Burgerzaken van de Gemeente Utrecht, de NS en Prorail. Zowel het Centraal Station als winkelcentrum Hoog Catharijne bevinden zich op ca. 10 minuten lopen van het kantoor. Nog dichterbij ligt de Oude gracht waar je vooral veel horeca, vaak met terras en winkels kunt bezoeken.

Club HNK Business member

Wil je regelmatig gebruik maken van de HNK faciliteiten, dan is het Business membership interessant. Als business membership van Club HNK krijg je aantrekkelijke kortingen en is het gebruik van werkplekken in het membership inbegrepen.

Bekijk HNK Utrecht Centraal Station

Kom snel eens langs, bekijk HNK Utrecht Centraal Station in beeld om een indruk te krijgen van de ruimtes en de sfeer in HNK Utrecht Centraal Station of download hier de folder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
vanaf € 99,- per maand
Totale oppervlakte:
7.984 m2
In units vanaf:
17 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (106), Buiten Wittevrouwen (88), Bedrijventerrein Lageweide (82), Bedrijvengebied Papendorp (65), Plettenburg (55), Domplein (47), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Bunnik (32), Rijnsweerd (31), Bedrijvengebied Kanaleneiland (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (82), Plettenburg-De Wiers Zuid (66), Papendorp / Nieuwerijn (42), Oudenrijn (29), De Schaft (23), Rembrandtlaan (20), Nieuw Overvecht (19), De Meerpaal (16), Dijnselburg (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hooch Boulandt te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 7984 m2 en ligt op Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen