Kantoor - Huur

Atoomweg 63 3542AA Utrecht

Informatie aanvragen

€ 416,- per maand

Atoomweg 63 3542AA Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Atoomweg 63 in Utrecht

Kantoor - Huur
27 m2 - 230 m2

Kantoorruimte te huur Atoomweg 63 (Utrecht)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een hoogwaardig en service gerichte kantoorruimte op het bedrijventerrein Lage Weide? In dit kantoorgebouw zijn nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Op dit bedrijventerrein zijn kantoren gevestigd van diverse internationale concerns zoals WE Europe, Hema, fonQ en DHL.

Alle faciliteiten onder een dak

In het kantoorgebouw kan je gebruik maken van alle hoogwaardige faciliteiten. Denk hierbij aan het gebruik van een van de talloze flexplekken of lounges in het gebouw. Wil je een vergadering organiseren op kantoor? In het kantoorgebouw zijn meerdere vergaderzalen beschikbaar die variëren in zaalgrootte. Als extra faciliteiten worden er een telefonisteservice, ICT ondersteuning en stomerij- en schoenmakerservice aangeboden. Ook aan de lunch is gedacht. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich restaurant Vineyard Food & Drinks. Hier kan je dagelijks genieten van een gezonde lunch, diner of van een kop koffie. Kom je met de auto naar kantoor? Het is het mogelijk om een parkeerplaats bij de kantoorruimte te huren.

Huurprijzen Atoomweg 63

In het kantoorgebouw huur je turn-key kantoorruimte, voorzien van snel internet door middel van glasvezel verbinding en climate control. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte? Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf drie personen. Op zoek naar iets groters? Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Daarnaast word de mogelijkheid geboden om meubilair te huren bij de kantoorruimte. Benieuwd naar alle mogelijkheden binnen het kantoorgebouw? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je met jouw organisatie op zoek ben naar een makkelijk aan te rijden kantoorlocatie in Utrecht, dan sluit dit kantoor uitstekend op jouw wensen aan. Het kantoorgebouw ligt namelijk op drie minuten rijden van de op- en afrit van de A2. Vanaf dit punt zijn de A12, de A27 en de A28 makkelijk bereikbaar. Het kantoorgebouw is eveneens met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Op enkele loopminuten ligt bushalte Otto Hahnweg, vanaf deze bushalte vertrekken bussen in de richting van Houten, Nieuwegein en Utrecht Centraal Station.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Atoomweg 63?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 416,- per maand
Totale oppervlakte:
230 m2
In units vanaf:
27 m2
Bouwjaar:
2001-
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Domplein (51), Plettenburg (48), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32), Rijnsweerd (30), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), Plettenburg-De Wiers Zuid (30), Nieuw Overvecht (20), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), Kanaleneiland Merwede (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Atoomweg 63 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 230 m2 en ligt op Atoomweg 63 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen