Bedrijfsruimte - Huur

Lindeboomseweg 57 3825AL Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 65,- per m² / jaar

Lindeboomseweg 57 3825AL Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Lindeboomseweg 57 in Amersfoort

Bedrijfsruimte - Huur
1938 m2

Het bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein 'Vathorst'. Het gebouw is in 2019 gerealiseerd en maakt deel uit van een bedrijventerrein waar o.a. windmolenbouwer EWT, print & mailbedrijf Addcomm en medio 2019 Prins Metallurgische B.V. producten zijn gehuisvest.

De bedrijfsruimte bestaat uit 29,30 m1 vrije overspanning, voorzien van lichtstraten in de bovengevel en ondergevel, één overheaddeur en twee loading docks. Inpandig kan er een kleine kantoorruimte gerealiseerd worden. Daarnaast beschikt het gebouw over verhard bestraat buitenterrein aan de voorzijde. Het gehele bedrijfsterrein is niet omheind en afsluitbaar middels een hek.

Locatie: De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Bedrijventerrein ‘Vathorst’ ligt tegen de woonwijk aan. O.a. zijn er gehuisvest de IKEA, Prénatal, keukenbedrijven van de Mandemakers Groep, Loods 5, Deka Food of World maar ook de productie en dienstverlenende organisatie zoals Yokogawa.

Aan de rand van Vathorst bij het winkelcentrum ‘Vathorst’ is het NS-station gesitueerd. Bij het bedrijventerrein stoppen 2 buslijnen die een regelmatige dienstregeling onderhouden met alle delen van de stad.

Bereikbaarheid: Het bedrijfspand ligt naast Addcomm aan de Lindeboomseweg pal langs de Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). De Lindeboomseweg is een zijstraat van de Bergpas, de belangrijkste hoofd- en ontsluitingsweg van de Rijksweg A1 naar Vathorst

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 1.938 m² v.v.o. (dit metrage dient nog NEN-2580 ingemeten te worden en kan nog worden bijgesteld).

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau: Opleveringsniveau:
Er kan op verzoek een kleine kantoorruimte worden aangebracht.

De bedrijfsruimte is voorzien van o.a.:
• Vloerbelasting 5.000 kg/m2;
• Geïsoleerde dak- en gevelplaten;
• Lichtstraten in de boven- en ondergevel;
• Eén overheaddeur;
• Twee loading docks;
• Vrije hoogte 10 m1;
• Elektrische installatie;
• Elektra aansluiting (3 x 63 ampère) conform bouwbesluit;
• LED lijnverlichting;
• Het dak van het gehuurde zal worden voorzien van zonnepanelen.

Parkeren: Op eigen terrein.

Bestemming: Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 65,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: Er zal een nader vast te stellen voorschot t.b.v. elektra voorziening worden bepaald. De energie leverantie zal zoveel mogelijk middels opgewekte zonne-energie plaatsvinden.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijzonderheden: Zittende huurder heeft eerste recht van huur.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Amersfoort
ContactpersoonJ.P. (John-Patrick) Jansen RM
E-mailadresjp.jansen@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324492
Mobiel06-25086280

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 65,- per m² / jaar
oppervlakte:
1.938 m2
Beschikbaar per:
2019-09-01
Bouwjaar:
2019
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industriegebied (66), Soesterveen II (60), Uraniumweg (60), 't Hart (49), Chromiumweg (42), Calveen (29), De Hoef-West (29), De Hoef-Oost (23), Bunschoten (17), Verspreide huizen (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (104), Isselt (95), De Hoef (36), Calveen (29), Arkervaart West (24), Arkervaart 0ost (19), De Kronkels (17), Bedrijvenpark Watergoor (15), Watergoor 2000 (16), Haarbrug Noord (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lindeboomseweg 57 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Reinier te Amersfoort. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1938 m2 en ligt op Lindeboomseweg 57 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen