Molensteijn 1 2 3454PT De Meern

Bedrijfsruimte te huur aangeboden op Molensteijn 1 2 in De Meern

Brecheisen Bedrijfsmakelaars Utrecht

Kenmerken

Aangeboden als Huren
Oppervlakte 550 m²
Gebruiksdoel Bedrijfsruimte
Buurt Bedrijvengebied Oudenrijn
Wijk Vleuten-De Meern

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Liesbosch (15), Bedrijvengebied Oudenrijn (12), Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving (11), Bedrijventerrein Lageweide (10), Dichterswijk (5), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (5), Oud Hoograven-Noord (5), Bedrijventerrein De Wetering (4), Wijk C (4), Bedrijvengebied Papendorp (3)

De 4 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Papendorp/Nieuwerijn (3), Cartesiuswegterrein (1), De Olm (1), Kanaleneiland Merwede (1)

Treinstation <2 km
Bushalte <2 km

Over De Meern

De Meern heeft een oppervlakte van 9,04 km2 en ligt in de gemeente Utrecht, met ruim 359.370 inwoners.

Waar in De Meern staat ruimte te huur of te koop?

in totaal van 0 straten

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in De Meern? We bieden u nu een unieke ruimte aan te De Meern. Dit bedrijfspand heeft een totale beschikbare oppervlakte van 550 m² te huur en ligt op Molensteijn 1 2 in De Meern.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen. Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.