Bedrijfsruimte - Huur

Vondelstraat 4 5216HJ 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

€ 800,- per maand

Vondelstraat 4 5216HJ 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Vondelstraat 4 in 's-Hertogenbosch

Bedrijfsruimte - Huur
105 m2

TE HUUR
Vondelstraat 4 te 's-Hertogenbosch
Circa 105 m² kantoor-/winkelruimte en opslag

OBJECTOMSCHRIJVING
Een kantoor-/winkelruimte, onderdeel van het wijk winkelcentrum Zuid de ‘’Zuiderpassage’’. De kantoor-/winkelruimte met opslag bestaat uit circa 105 m², welke als volgt is verdeeld.

Kelder, opslagruimte, circa 40 m²
Begane grond, kantoor-/winkelruimte, circa 65 m²
Totaal circa 105 m²

LOCATIE
Bereikbaarheid
Het object is enkele auto minuten gelegen nabij de op- en afritten van de A2, met een directe aansluiting op de A59. Verder bevindt zich in de directe omgeving een bushalte waardoor de bereikbaar met openbaar vervoer goed te noemen is.

Omgevingsfactoren
Kenmerkend voor de wijk is het vele groen, de ontsluiting richting snelwegennet A2 en de A59. De ‘’Zuiderpassage’’ ligt tegen de Bossche binnenstad aan dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Ook op loopafstand van het gezellige Zuiderpark en natuurgebied ‘’Het Bossche Broek’’.

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn voldoende openbare parkeermogelijkheden. Het betreft hier in alle gevallen onbetaald parkeren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Kantoor-/winkelruimte
De ruimte wordt in casco staat opgeleverd. In aanvulling op de casco staat beschikt het object over de volgende voorzieningen:

• vlakke betonvloer;
• pantry blok;
• toilet;
• systeemplafond;
• TL-opbouwarmaturen;
• glazen pui.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
€ 800,00 per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 800,- per maand
oppervlakte:
105 m2
Bouwjaar:
1960
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden-West (27), Bedrijventerrein Kruisstraat (42), De Rietvelden-Oost (16), Bedrijventerrein De Herven (18), Bedrijvenpark De Brand (16), Binnenstad-Centrum (24), De Vutter (15), Bedrijventerrein Maaspoort (10), Nieuwkuijk (17), Molenstraat en omgeving (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden (38), Kruisstraat (40), De Brand (16), Bp De Herven (16), De Vutter (16), Maaspoort (8), Industrieweg (14), Bt Nieuwkuijk (11), Maasakkers (5), De Vliert (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vondelstraat 4 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bazeldonk te 's-Hertogenbosch. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 105 m2 en ligt op Vondelstraat 4 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen