Bedrijfsruimte - Huur

Boekhorststraat 147 2512CN 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 3.500,- per maand

Boekhorststraat 147 2512CN 's-Gravenhage
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Boekhorststraat 147 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
243 m2

Algemeen:
Winkel- bedrijfsruimte te huur met een vrij verhuurbare oppervlakte van 243 m2 (verdeeld over begane grond en eerste etage), gelegen in een winkelstraat met goede doorstroming en parkeergelegenheid.

Locatie:
De winkel- bedrijfsruimte is gelegen in de Boekhorststraat, een van de mooiste winkelstraten van Den Haag met een grote diversiteit aan eigentijdse ondernemers. Het entree van de straat is vanaf de Grote Markt en de Prinsegracht en is in de directe nabijheid van het grote kernwinkelgebied van de binnenstad van Den Haag, met onder meer de Bijenkorf, De Hema, C&A en vele gezellige bars, restaurants en lunchrooms. De straat heeft een roemrijke geschiedenis en wordt verder gekenmerkt door veel verschillende bouwstijlen. Het bevindt zich in een gebied dat door de gemeente is aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Het object:
De winkel- bedrijfsruimte heeft een naar binnenlopende etalage met een totaal van 14 meter presentatie mogelijkheid, de winkel- bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 161 m2, voorzien van toilet en pantry. Op de tweede etage is nog 82 m2 VVO aan bergingsruimte of te gebruiken als kantoor en een tweede toilet. Meetstaat aanwezig op basis van NEN 2580. Het entree kan ook worden gebruikt als overkapt terras, na vergunning van de gemeente.

Bereikbaarheid.
De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met openbaar vervoer. Per auto is de Boekhorststraat te bereiken via de Jan Hendrikstraat en de Prinsegracht. Op twee minuten loopafstand bevindt zich een knooppunt aan openbaar vervoer met tramlijn 2, 4, 3 en 11, die tevens aansluiten op de treinstations Het Hollands Spoor en het Centraal station.

Parkeren:
Betaald parkeren is mogelijk langs de straat of in één van de parkeergarages. Bedrijven kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.

Gebruik en bestemming:
Volgens het bestemmingsplan is onder meer het volgende gebruik mogelijk:
- Cultuur en ontspanning, waaronder uitsluitend atelier wordt begrepen, creativiteitscentrum en galerie;
- Detailhandel;
- Dienstverlening;
- Horeca in de categorie ‘licht’ van de Staat van Horeca-categorieën;
- Seksinrichting;
- Kantoor;
- Maatschappelijk waaronder uitsluitend worden verstaan gezondheidszorg, praktijkruimten, openbare dienstverlening, verenigingsleven en welzijnsinstellingen;
Zie voor alle bestemmingsmogelijkheden ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.500,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

BTW:
De verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet kan opteren voor met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nog te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering:
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de algemene voorwaarden.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Bijdrage winkeliersvereniging of BIZ:
Niet bekend.

Juridische aspecten:
- De huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform art. 7:230a of 7:290 BW, afhankelijk van het gebruik.
- De verhuring geschiedt casco: de huurder is zelf verantwoordelijk voor de afwerking van de bedrijfsruimte en voor het onderhoud aan aanwezige zaken en apparatuur, waaronder de CV installatie.
- De bedrijfsruimte wordt geleverd in de staat zoals verkeert het op het moment van verhuur.

Huurtermijn:
5 + 5 optiejaren;

Energielabel:
Volgt

Vloerbelasting:
Onbekend.

Aanvaarding:
De bedrijfsruimte is beschikbaar vanaf 1 april 2022. De huurovereenkomst komt pas tot stand, na goedkeuring van verhuurder.

Dit object wordt u aangeboden via Van der Kraan makelaars te Den Haag.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de bedrijfsruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Boekhorststraat 147a in 'S-Gravenhage aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.500,- per maand
oppervlakte:
243 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (434)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (34), De Planeten (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Boekhorststraat 147 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 243 m2 en ligt op Boekhorststraat 147 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen