Bedrijfsruimte - Huur

Baronieweg 5 5321JV Hedel

Informatie aanvragen

€ 100 per m2 per jaar

Baronieweg 5 5321JV Hedel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Baronieweg 5 in Hedel

Bedrijfsruimte - Huur
250 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hedel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Industrieterrein Hedel in de buurt Verspreide huizen in de polder Hedel te Hedel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 250 m2 en ligt op Baronieweg 5 in Hedel.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 100 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Baronieweg 5 in Hedel te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 100 per m2 per jaar
oppervlakte:
250 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden-West (27), Verspreide huizen Oostzijde (44), De Rietvelden-Oost (16), Bedrijventerrein De Herven (18), Nieuwkuijk (31), Binnenstad-Centrum (24), De Vutter (15), Bedrijventerrein Maaspoort (10), Verspreide huizen Waardenburg (17), Bedrijvenpark De Brand (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden (38), Bp De Herven (16), De Vutter (16), Bt Nieuwkuijk (24), De Ooijk (22), De Wildeman (17), Slimwei (16), Maaspoort (8), De Brand (8), Groenewoud (voorheen Groenewoud Ii) (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Baronieweg 5 in Hedel.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen