Bedrijfsruimte - Huur

Haaksbergerstraat 31 7555HB Hengelo

Informatie aanvragen

€ 40,- per m² / jaar

Haaksbergerstraat 31 7555HB Hengelo
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Haaksbergerstraat 31 in Hengelo

Bedrijfsruimte - Huur
300 m2 - 780 m2

Multifunctioneel bedrijfspand met inpandig kantoor beschikbaar aan de Haaksbergerstraat 31 te Hengelo. Met name voor ondernemers in het midden-, grootbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal Noord in Hengelo. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A35 bevinden zich op enkele minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A1

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 5 min loopafstand.

Metrage

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa. 780 m2 BVO inclusief kantoor, kantine en sanitaire voorzieningen.

Deelverhuur is mogelijk vanaf circa. 300 m2 BVO. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden tot deelverhuur kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Haaksbergerstraat 31 in Hengelo aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid de mogelijkheden tot het laden- en lossen van goederen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

• Betonvloer deels afgewerkt met vloerbedekking
• Brandpreventiemiddelen
• Kantine met pantry
• Krachtstroom
• Overheaddeuren
• Pantry
• Vloerverwarming
• Systeemplafond
• Inbouwverlichting
• CV -installatie
• Sanitaire voorzieningen

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 40,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van de metrage en huurperiode)
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader overeen te komen.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Haaksbergerstraat 31 aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 40,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
780 m2
In units vanaf:
300 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrie- en havengebied (84), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (46), Marssteden (50), Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest (23), Verspreide huizen Veldmaat ten noorden van de spoorlijn (36), Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord I (21), Bedrijventerrein Westermaat-Noordoost (13), Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving (22), Buurtschap Twekkelo (15), De Broeierd (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Havengebied (86), Marssteden (59), Twentekanaal Zuid (33), Westermaat Zuid (22), Twentekanaal Noord (22), Stepelo (30), Zeggershoek- Fabelenweg (21), Molenkamp (22), Westermaat Noord Ii (13), Timmersveld (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haaksbergerstraat 31 in Hengelo.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hengelo? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Twentekanaal Noord te Hengelo. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 780 m2 en ligt op Haaksbergerstraat 31 in Hengelo.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen