Bedrijfsruimte - Huur

Noord 255 2931SJ Krimpen aan de lek

Informatie aanvragen

€ 425,- per maand

Noord 255 2931SJ Krimpen aan de lek
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Noord 255 in Krimpen aan de lek

Bedrijfsruimte - Huur
35 m2

Object: Multifunctionele garagebox voor opslag, bedrijf en/of hobbyruimte. De buitenzijde van de garagebox wordt collectief onderhouden door een actieve Vereniging van Eigenaren. Aan de achterzijde treft u een aanlegsteiger en een boothelling. Deze boothelling is in overleg met de beheerder tegen (geringe) betaling te gebruiken.

Vloeroppervlakte: ca. 35 m²
Hoogte: 3.4 meter
Breedte: 3.35 meter
Lengte: 10.35 meter

Locatie/bereikbaarheid: Het bedrijfsobject is gelegen op een bedrijventerrein “De Noord” in Krimpen aan de Lek, nabij het bedrijventerrein “Stormpolder”.

Opleveringsniveau: In huidige staat voorzien van:
- overheaddeur;
- toilet;
- elektriciteitsaansluiting;
- wateraansluiting;
- tl-verlichting;

Aanvaarding: Per direct beschikbaar.

Huurprijs: € 425,- per maand

Huurprijsaanpassing: De huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele BTW geschiedt steeds maandelijks bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 2 jaar, en wordt voortgezet met telkens 1 optiejaar

Zekerheid: Huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie af te geven c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Noord 255 te Krimpen aan de Lek. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 425,- per maand
oppervlakte:
35 m2
Bouwjaar:
2009
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (210), Verspreide huizen (68), BT Vaanpark 4 (47), Oud Krimpen (29), Antoniapolder (14), Ommoord (32), Dordtsestraatweg (30), BT Ziedewij (29), Groot-IJsselmonde (29), Bolnes (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (109), Donkersloot-Noord (87), Barendrecht-Oost (43), Vaanpark (38), Stormpolder (27), De Punt (barendrecht-Noord) (30), Antoniapolder (12), Hoofdweg-Noord (25), Ommoord (28), Polder Het Nieuwland (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Noord 255 in Krimpen aan de lek.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Krimpen aan de lek? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Noord (nederlek) te Krimpen aan de lek. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 35 m2 en ligt op Noord 255 in Krimpen aan de lek.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen