Bedrijfsruimte - Huur

Grote Gracht 13 6211SR Maastricht

Informatie aanvragen

€ 1.100,- per maand

Grote Gracht 13 6211SR Maastricht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Grote Gracht 13 in Maastricht

Bedrijfsruimte - Huur
29 m2

Algemeen:
Authentieke winkelruimte gelegen op een A1-locatie in het historisch centrum (bescherm stadsgezicht) van Maastricht, gesitueerd tussen Vrijthof en Markt.

Locatie:
De Grote Gracht is in de 14e eeuw aangelegd op de gedempte singelgracht van Maastricht. Hedendaags is de Grote Gracht een gemengde winkelstraat met een groot aantal rijksmonumenten (met name huizen).
Onderhavig pand is gesitueerd op ca. 60 meter van de Markt, ca. 160 meter van het Vrijthof en ca. 220 meter van dé winkelstraat van Maastricht, de Grote Staat.

Bereikbaarheid:
Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is nabij, alsmede de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278. De parkeergarage Mosae Forum (onder de Markt) is, net als de ov-verbinding op loopafstand.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 29 m².

Indeling:
Het object is als volgt ingedeeld:
Onderhavige winkelruimte is ca. 4,30 meter breed, ca. 4,60 meter diep en heeft een hoogte van ca. 3,10 meter. Aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich nog een opslagruimte van ca. 10 m2. Tot slot is een ruimte incl. pantry en toilet aanwezig die gemeenschappelijk is met de bovengelegen studentenwoningen.

Parkeren:
De parkeergarage Mosae Forum is op loopafstand gelegen, onder de Markt.

Welstandsklasse:
A1.

Frontbreedte:
5 meter.

Bestemming:
Winkelruimte
Op onderhavig pand rust een centrum-bestemming, welke mogelijkheden biedt voor detailhandel, (publieksaantrekkende) dienstverlening, kantoren met baliefunctie, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorzieningen, consumentverzorgende ambachtelijke bedrijvigheid, galeries / ateliers en horeca (categorie 1 via een afwijking van het bestemmingsplan en categorie 2, 3 en 5 via een wijziging van het bestemmingsplan).
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 1.100,- per maand.

Servicekosten:
Verrekenbaar voorschot van € 80,- per maand voor het gebruik van de algemene ruimte en energiekosten.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Maastricht
ContactpersoonM.M.M. (Marc) van den Berg RM
E-mailadresmmm.vanden.berg@mvgm.nl
Telefoonnummer043-3515547
Mobiel06-13738895

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.100,- per maand
oppervlakte:
29 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Beatrixhaven (55), Verspreide huizen (23), Binnenstad (13), Weert (11), Gronsveld (9), Randwyck (8), Scharn (7), Wyck (7), Belv�d�re (5), Bosscherveld (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Beatrixhaven (46), Bedrijventerrein Maastricht-Eijsden (30), Weerterveld (11), Zoerbeemden (9), Bosscherveld (8), Randwyck-Zuid Ii (5), Bosscherveld / Sandersweg (3), Scharn-Noord (3), Businesspark Aviation Valley (1), De Valkenberg (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Gracht 13 in Maastricht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Maastricht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Binnenstad te Maastricht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 29 m2 en ligt op Grote Gracht 13 in Maastricht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen