Bedrijfsruimte - Huur

Cort van der Lindenstr 1 2288EV Rijswijk

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 3.750,- per maand

Cort van der Lindenstr 1 2288EV Rijswijk
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Cort van der Lindenstr 1 in Rijswijk

Bedrijfsruimte - Huur
1059 m2

TE HUUR
Cort van der Lindenstraat 1 te Rijswijk

OMGEVINGSFACTOREN
Het object is gelegen op een zeer centrale locatie in bedrijventerrein 'De Plaspoelpolder' en op loopafstand van station Rijswijk en winkelcentrum 'In de Bogaard'. Het betreft een zelfstandig vrijstaand bedrijfspand op het kantoren-/bedrijventerrein Plaspoelpolder te Rijswijk. Het bedrijventerrein kent een grote verscheidenheid aan gebruikers.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand met eigen vervoer is uitstekend. Het is gelegen nabij verkeersknooppunt van de rijkswegen A4, A12 en A13.

Ook met openbaar vervoer is het pand goed te bereiken. Buslijn 30 en tramlijn 17 stoppen op korte afstand, deze gaan o.a. richting Station Rijswijk en Den Haag CS.

PARKEREN
Bij het object zijn 3 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een multifunctionele bedrijfsruimte van in totaal ca. 995 m². De ruimte is voorzien van een dubbele elektrische overheaddeur en alarmsysteem. De entree is aan de Cor van der Lindenstraat, middels een loopdeur/elektrische overheaddeur met een inrijhoogte van 4,20 m.

Achter de entree bevindt zich ca. 481 m² (21,50 m. x 18,50 m.) bedrijfsruimte op de begane grond met een vloerbelasting van max. 2.000 kg/m² en met een plafondhoogte van 6,40 m. en onder de entresol 3,00 m. De bedrijfshal is voorzien van 4 grote lichtstraten, verlichtingsarmaturen en verwarming middels gasheaters.

Tevens bevinden zich op de begane grond twee ruime kantoorkamers, van respectievelijk 8,15 m. x 5,12 m. en 5,12 m. x 4,21 m., totaal ca. 64 m², beiden voorzien van een systeemplafond met inbouwarmaturen, centrale verwarming en mechanische ventilatie.
Via twee trappen/goederenlift is de entresol te bereiken, hier bevindt zich ca. 450 m² bedrijfsruimte met een vloerbelasting van 300/1.000 kg/m² en een plafondhoogte van 3.25 m.

Metrage
De totaal verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 995 m², als volgt verdeeld:
- Begane grond: ca. 64 m² kantoorruimte
- Begane grond: ca. 481 m² bedrijfsruimte
- Entresol: ca. 450 m² bedrijfsruimte

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
- bedrijfsvloer met een draagvermogen van ca. 2.000 kg/m²;
- vrije hoogte ca. 6 m.;
- elektrische overheaddeur;
- toilet;
- pantry;
- mechanische ventilatie;
- lichtstraten;
- inbouwarmaturen;
- te openen ramen.

BESTEMMINGSPLAN
Vigerend bestemmingsplan 'Plaspoelpolder’ vastgesteld d.d. 13-05-2014.

HUURGEGEVENS:

Huurprijs:
€ 3.750,- per maand te vermeerderen met BTW.
 
Huurprijs parkeerplaats:
€ 600,- per jaar te vermeerderen met BTW.
 
SERVICEKOSTEN:
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
In overleg.
 
OPZEGTERMIJN:
12 (twaalf) maanden.
 
AANVAARDING:
Per direct.
 
HUURBETALING:
Per maand vooruit
 
HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.
 
ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 (drie) maanden. (huur, servicekosten en BTW).

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.750,- per maand
oppervlakte:
1.059 m2
Bouwjaar:
1997
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (436)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Woerd (54), Plaspoelpolder (40), Kerketuinen (30), Zwethove (49), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (34)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Cort van der Lindenstr 1 in Rijswijk.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Rijswijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Plaspoelpolder te Rijswijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1059 m2 en ligt op Cort van der Lindenstr 1 in Rijswijk.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen