Bedrijfsruimte - Huur

Lopikerstraat 46a 2871BZ Schoonhoven

Informatie aanvragen

€ 500,- per maand

Lopikerstraat 46a 2871BZ Schoonhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Lopikerstraat 46a in Schoonhoven

Bedrijfsruimte - Huur
54 m2

Op een uitstekende winkelstand in het historische centrum van Schoonhoven gelegen goed onderhouden en moderne winkelruimte van ca. 54m2 en pantry en toilet. De Lopikerstraat is de meest aansprekende winkelstraat van Schoonhoven en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving (onder andere het Doelenplein).

Object:
Winkelruimte met een frontbreedte van ca. 3 meter.

Vloeroppervlakte:
Ca. 46m² winkelruimte op de begane grond en ca. 8m2 pantry met toilet.

Opleveringsniveau: casco, vloerverwarming, verlichting, betonvloer in de winkel, pantry, toilet en meterkast (water, gas, elektra).

Parkeervoorziening: mogelijk op de openbare weg (blauwe zone)

Aanvaarding: per direct

Huurprijs: € 500,- per maand / huurtermijn: tenminste 36 maanden.

Huurprijs: € 600,- per maand / huurtermijn: tenminste 24 maanden.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Servicekosten: niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheid/Borg: huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status: verhuurder wenst niet te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Schep geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 500,- per maand
oppervlakte:
54 m2
Bouwjaar:
2012

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Langs de Lekdijk Lopikerwaard (23), Stolwijk (21), Meerkerk Polder (12), Bergstoep (10), Willige-Langerak (10), Gelkenes (8), Schoonhoven-Oude Stad (8), Lekdijk-Oost en Provinciale weg (gedeeltelijk) (5), Benedenkerk (4), Brede Dijk (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Stolwijk-Zuid (21), De Copen (19), Meerkerk (9), De Wetering (bergambacht) (8), Schoonhoven-Oost (6), Bergambachterstraat (5), De Nieuwe Wetering (5), Tappersheul (4), Vaartland, 't (4), Meerkerk Iv (3)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lopikerstraat 46a in Schoonhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Schoonhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Schoonhoven-Oude Stad te Schoonhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 54 m2 en ligt op Lopikerstraat 46a in Schoonhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen