Bedrijfsruimte - Huur

Zwarte Woud 238 3524SL Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.500,- per maand

Zwarte Woud 238 3524SL Utrecht
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zwarte Woud 238 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Huur
119 m2

Algemeen:
Aan Zwarte Woud 238 hebben wij thans in de verhuur een bedrijfsruimte van 119 m² met voor het pand 2 gereserveerde parkeerplaatsen. Dit pand is ideaal voor het opslaan van e.e.a.

Locatie:
Het pand ligt in de wijk Lunetten. Gelegen in de zuidoostelijke hoek van de stad en van de rest van de stad gescheiden door de Waterlinieweg. In de gemeentelijke indeling is Lunetten een 'subwijk' van de wijk Zuid (waartoe ook Hoograven en Tolsteeg behoren), en nader onderverdeeld in Lunetten-Noord en Lunetten-Zuid.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object ligt vlakbij de oprit naar de Waterlinieweg. Vanaf de Waterlinieweg is het mogelijk de afslag te nemen naar de A12, de A28 en de A27 (allen circa 2-3 minuten rijden).

Per openbaar vervoer:
Station Utrecht Lunetten ligt op circa 500 meter afstand van het object. Vanaf dit station rijden er regelmatig treinen naar station Utrecht Centraal (circa 6 minuten reistijd). Verder ligt er een bushalte op circa 400 meter afstand van het object. Vanaf deze halte gaan er regelmatig bussen naar station Utrecht Centraal (circa 16 minuten reistijd).

Per fiets:
Het object ligt op circa 15 minuten fietsen van station Utrecht Centraal. Het centrum van Utrecht ligt op circa 10 minuten fietsen van het object.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 119 m².

Opleveringsniveau: "As is"
Het gehuurde zal worden opgeleverd met o.a:
• Betonnen vloer;
• Handmatige overheaddeur;
• TL lijnverlichting;
• mechanische ventilatie;

Parkeren:
Bij het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

Verkoop is bespreekbaar.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Afrekening vindt plaats op basis van een tussenmeter voor elektra.

Huurtermijn:
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfsmakelaars
VestigingMVGM Utrecht
ContactpersoonN.D.D. (Noël) Sazias
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer088-4324598
Mobiel06-53432055

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.500,- per maand
oppervlakte:
119 m2
Bouwjaar:
2006

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (430), 2 (6), Buitengebied Houten West (2), Rijnsweerd (1), Utrechtseweg (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (125), Lage Weide (118), Oudenrijn (91), Nieuw Overvecht (87), Laagraven-Liesbosch (82), Doornkade (47), De Hagen+de Biezen (23), De Meerpaal (35), De Wetering (29), Rondeel (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zwarte Woud 238 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 119 m2 en ligt op Zwarte Woud 238 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen