Bedrijfsruimte - Huur

van Barbansonstraat 94 2274SP Voorburg

Informatie aanvragen

€ 950,- per maand

van Barbansonstraat 94 2274SP Voorburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op van Barbansonstraat 94 in Voorburg

Bedrijfsruimte - Huur
70 m2

Algemeen:
Bedrijfsruimte op de begane grond te huur met een bruto oppervlakte van ca 70 m2 met aangrenzende tuin van ca 42 m2, gelegen in een rustige straat.

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen in een rustige straat, ingericht als woonerf. In de omgeving zijn diverse kleine buurtwinkels te vinden en op tien minuten afstand is zowel het oude centrum als het nieuwe centrum van Voorburg te vinden. De Van Barbansonstraat is gesitueerd in Voorburg West en is makkelijk aan te rijden via de Laan van Nieuw Oost Einde.

Het object:
De bedrijfsruimte heeft het entree aan de straatzijde via een overheaddeur met een hoogte van ca 2.75m en is circa 18,40 m diep en 5,45 m breed op het breedste punt. De vloer is van beton en aan de achterzijde is nog een overhead deur die naar de tuin aan de achterzijde van het pand. Het object is voorzien van verwarming middels een CV combiketel, een toilet en een pantry.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed, zowel per auto als met openbaar vervoer. Met tramlijn 2 en buslijn 26 op loopafstand. Per auto is de Van Barbansonstraat snel te bereiken via Rijksweg A-12, afslag Voorburg, via Den Haag via de Laan van Nieuw Oost Indië.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk langs de straat in een van de blauwe zones gedurende 1 of 2 uur. Bedrijven kunnen een ontheffing voor een blauwe zone aanvragen bij de gemeente Voorburg.

Gebruik en bestemming:
Volgens het bestemmingsplan is van toepassing ‘Enkel bestemming ‘Wonen’ met de functieaanduiding bedrijven tot en met de categorie 1. Voor verdere informatie verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 950,00 per maand.

Waarborgsom:
Gelijk aan drie maanden huur.

BTW:
BTW is niet van toepassing.

Indexering:
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd op basis van de algemene voorwaarden.

Servicekosten:
Niet van toepassing, de huurder dient zelf alle nutsvoorzieningen aan te vragen.

Bijdrage winkeliersvereniging of BIZ:
Niet bekend.

Juridische aspecten/overige voorwaarden:
- De huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform art. 7:230a of 7:290 BW, afhankelijk van het gebruik.
- De verhuring geschiedt casco: de huurder is zelf verantwoordelijk voor de afwerking van de bedrijfsruimte en voor het onderhoud aan aanwezige zaken en apparatuur, waaronder de CV installatie.
- De genoemde metrages die in deze aanbieding zijn genoemd, zijn uitdrukkelijk niet gemeten conform NEN 2580.
- De bedrijfsruimte wordt geleverd in de staat zoals verkeert het op het moment van verhuur.

Huurtermijn:
5 + 5 optiejaren, kortere termijnen zijn bespreekbaar.

Energielabel:
Niet bekend.

Vloerbelasting:
Niet bekend.

Aanvaarding:
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar, de huurovereenkomst komt pas tot stand, na goedkeuring van verhuurder.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Barbansonstraat 94 in Voorburg aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 950,- per maand
oppervlakte:
70 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (434)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plaspoelpolder (40), Zwethove (50), Kerketuinen (30), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Binckhorst (23), Westland Bedrijven Center (34), De Boezem (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van van Barbansonstraat 94 in Voorburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Voorburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Voorburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 70 m2 en ligt op van Barbansonstraat 94 in Voorburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen