Bedrijfsruimte - Huur

Smidsstraat 1A 7021AB Zelhem

Informatie aanvragen

€ 129 per m2 per jaar

Smidsstraat 1A 7021AB Zelhem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Smidsstraat 1A in Zelhem

Bedrijfsruimte - Huur
37 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Zelhem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Zelhem te Zelhem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 37 m2 en ligt op Smidsstraat 1A in Zelhem.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 129 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Smidsstraat 1A in Zelhem te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 129 per m2 per jaar
oppervlakte:
37 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein en Wijnbergen (33), Verspreide huizen Terborg en Heuven (19), Bedrijventerrein De Huet (24), Verspreide huizen Zelhem (21), Verheulsweide-Noord (18), Verheulsweide-Zuid (16), Bedrijventerrein Keppelseweg (14), Stadscentrum-Zuid (8), Verspreide huizen Dunsborg (6), Buitengebied Marienvelde (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Wijnbergen (34), Verheulsweide (31), De Huet (23), Keppelseweg (14), Akkermansweide (7), Industrie Park Zelhem (8), De Vinkenkamp (6), Het Blek I / Ii (3), Winkelskamp (2), Molenenk 1979 (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Smidsstraat 1A in Zelhem.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen