Kantoor - Huur

Taag 75 -77 2491CS Den haag

Informatie aanvragen

€ 192 per m2 per jaar

Taag 75 -77 2491CS Den haag
 

Kantoor te huur aangeboden
op Taag 75 -77 in Den haag

Kantoor - Huur
113 m2 - 75 m2
Algemeen: Multifunctionele kantoorruimte gelegen aan de Taag op het 'Forepark' te Den Haag. Het bedrijventerrein 'Forepark' is een relatief jong bedrijventerrein dat inmiddels grote bekendheid heeft verworven. Thans zijn er diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd.
Bereikbaarheid: Het 'Forepark' ligt direct nabij het Prins Clausplein tussen de A-4 (Den Haag- Amsterdam v.v.), A-13 (Den Haag- Rotterdam v.v.) en de A-12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en is derhalve perfect gelegen ten aanzien van de aan- en afvoer van goederen. Ook per openbaar vervoer is het 'Forepark' uitstekend bereikbaar middels een tweetal busverbindingen naar de in de omgeving gelegen NS-stations (RandstadRail). Tijdens de ochtend- en avondspits rijdt er een sneldienst rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station (reistijd 10 minuten).
Adres: Taag 75-77, 2491 CS te Den Haag.
Metrage: Circa 113 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping.
Parkeren:Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen welke op eigen terrein zijn gelegen.
Opleveringsniveau:De kantoorruimte is o.a. voorzien van:
  • indeling in kantoorkamers d.m.v. scheidingswanden;
  • eigen toiletgroep;
  • systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
  • centrale verwarming d.m.v. radiatoren;
  • kabelgoten;
  • airconditioning (alleen 1e verdieping);
  • kitchenette.
HUURVOORWAARDEN
Huurprijs: € 12.500,-- per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Huurtermijn: 5 jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst telkemale met 5 jaar te verlengen.
Opzegtermijn: 12 maanden voor expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.
Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Service- en energiekosten:
€ 175,-- per kwartaal als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van leveringen en diensten, inclusief BTW.
€ 600,-- per kwartaal als voorschot te voldoen met naverrekening voor de kosten van elektra, gas en water, inclusief BTW.
Huurovereenkomst:Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.
Zekerheidsstelling:Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 192 per m2 per jaar
Totale oppervlakte:
75 m2
In units vanaf:
113 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (514), Plaspoelpolder (3), Driemanspolder (2), Rivierenbuurt-Noord (2), Rokkeveen-West (2), Willemspark (2), Zuidwal (2), Archipelbuurt (1), Bedrijventerrein Tanthof-Oost (1), Bedrijventerrein Wateringen (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Lansinghage (37), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Bedrijvenpark Oosterheem (26), Forepark (12), Delftechpark (22), Rokkehage (21), Zwethove (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Taag 75 -77 in Den haag.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Den haag? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Forepark te Den haag. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 75 m2 en ligt op Taag 75 -77 in Den haag, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen