Kantoor - Huur

Veldweg 6S 5321JE Hedel

Informatie aanvragen

€ 1.550,- per maand

Veldweg 6S 5321JE Hedel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Veldweg 6S in Hedel

Kantoor - Huur
210 m2

Het betreft een kant en klare, turnkey kantoorruimte met bedrijfsruimte.
U kunt er zo aan de slag!

Algemeen
De laatste business-unit! Het betreft een representatieve bedrijfsruimte met kantoren. Het gehele complex is opgezet op een ruim terrein met ruim voldoende parkeergelegenheid en maakt deel uit van "Businesspark Hedel". Het pand is onder architectuur gerealiseerd met gebruikmaking van duurzame materialen.

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op "Business Park Hedel", wat weer onderdeel uitmaakt van kantoren- en bedrijvenpark "De Kampen". Dit bedrijvenpark is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. Op dit bedrijven-terrein is een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
Per auto
Het bedrijventerrein is gelegen op zeer korte afstand van op- en afritten van de A2 (Maastricht - Eindhoven - Amsterdam), waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. 's-Hertogenbosch en Zaltbommel zijn snel bereikbaar.

Per openbaar vervoer
Op loopafstand bevindt zich een bushalte.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 210m² bestaande uit ca. 130m² kantoorruimte op de verdieping en ca. 80m² bedrijfsruimte op de begane grond.

Opleveringsniveau
De unit wordt opgeleverd met o.a.:
- toilet op begane grond en in de kantoren;
- airco installatie;
- eigen meters energie;
- glasvezel aansluiting;
- nieuwe laminaatvloer;
- pantry;
- alarminstallatie;
- overheaddeur (bedrijfsruimte).

Parkeren
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Kantoor-/Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 1.550,- per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Direct.

Voor de volledige tekst download onze brochure .

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Den Bosch
ContactpersoonE.J.M. (Erwin) Valks RM
E-mailadresejm.valks@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324638
Mobiel06-25086030

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.550,- per maand
oppervlakte:
210 m2
Beschikbaar per:
In overleg
Gebied:
Bedrijventerrein en kantorenpark
Aantal bouwlagen:
2 bouwlagen
Bouwjaar:
2001-2010
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Centrum (35), Het Zand (38), Bedrijventerrein De Herven (21), Verspreide huizen Waardenburg (29), Paleiskwartier (16), Bedrijvenpark De Brand (11), De Rietvelden-West (9), Verspreide huizen Oostzijde (16), Pettelaarpark (10), Verspreide huizen Hoeven (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (20), De Rietvelden (13), Slimwei (24), De Brand (10), De Waluwe (18), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (9), Maaspoort (5), Bt Nieuwkuijk (8), De Vliert (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Veldweg 6S in Hedel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hedel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Industrieterrein Hedel in de buurt Hedel te Hedel. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 210 m2 en ligt op Veldweg 6S in Hedel, dit adres ligt op een bedrijventerrein en kantorenpark.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen