Kantoor - Huur

Grote Looiersstraat 28 6211JJ Maastricht

Informatie aanvragen

€ 550,- per maand

Grote Looiersstraat 28 6211JJ Maastricht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Grote Looiersstraat 28 in Maastricht

Kantoor - Huur
25 m2 - 50 m2

Twee karakteristieke kantoorunits beschikbaar in één van de mooiste straten van het centrum van Maastricht. De kantoorunits maken onderdeel uit van een prachtig monumentaal kantoorpand met atelier aan de Grote Looierstraat. Het pand bevat nog veel authentieke details zoals onder andere vensters in Naamse steen, dakkapellen met frontons en een koetspoort met een omlijsting van Naamse steen.

Met name voor ZZP’ers en ondernemers in het midden-, kleinbedrijf die opzoek zijn naar een fijne werkplek met uitstraling op een toplocatie zijn deze kantoorunits uitermate geschikt.

Beschikbare kantoorunits

Eerste verdieping:

Kantoorunit 1: circa. 25 m2 BVO

Kantoorunit 2: circa. 25 m2 BVO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorunits ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Grote Looiersstraat 28 A in Maastricht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving. De mogelijkheid is aanwezig om als gebruiker van een kantoorunit een parkeervergunning bij de gemeente aan te vragen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de gemeente.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen aan één van de mooiste straten van het centrum van Maastricht, in het “Jekerkwartier”. Het Jekerkwartier wordt gezien als een van de mooiere wijken in het centrum van Maastricht. In de directe omgeving zijn woningen, kantoren, winkels en diverse restaurants gelegen.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn dienstverlenende bedrijven toegestaan. Wonen en detailhandel zijn niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Antieke eiken deuren
• Internetaansluitingen
• Stucwerkplafonds
• Stucwerkwanden
• Wandradiatoren
• Parket vloer
• Spotverlichting
• Houten shutters

Algemene voorzieningen

Als gebruiker van de kantoorunits kunt u gebruik maken van een aantal algemene voorzieningen zoals het toilet, de pantry en het trappenhuis.

Huurcondities

Huurprijs: € 550,- per kantoorunit per maand

Servicekosten: € 50,- per kantoorunit per maand

De servicekosten omvatten o.a. :

- normaal gas-, water- en elektraverbruik;

- glasbewassing buitenkant;

- reiniging toilet;

- schoonmaak overloop en trappenhuis.

Huurtermijn: Minimaal 1 jaar, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorunits ? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Grote Looiersstraat 28 A in Maastricht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 550,- per maand
Totale oppervlakte:
50 m2
In units vanaf:
25 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Wyck (47), Randwyck (26), Binnenstad (19), Boschstraatkwartier (9), Heugemerveld (9), Brusselsepoort (8), Jekerkwartier (8), Scharn (8), Villapark (8), Statenkwartier (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Beatrixhaven (5), Randwyck-Zuid Ii (2), Scharn-Noord (2), De Hazendans (1), Enci (1), Meerstraat (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Grote Looiersstraat 28 in Maastricht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Maastricht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Jekerkwartier te Maastricht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 50 m2 en ligt op Grote Looiersstraat 28 in Maastricht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen