Kantoor - Huur

Coltbaan 27-33 3439NG Nieuwegein

Informatie aanvragen

€ 99,- per m² / jaar

Coltbaan 27-33 3439NG Nieuwegein
 

Kantoor te huur aangeboden
op Coltbaan 27-33 in Nieuwegein

Kantoor - Huur
159 m2 - 1088 m2

Omschrijving:
Het betreft hier kantoorruimte gelegen in het representatieve kantoorgebouw “Residence”, op het bedrijventerrein Plettenburg te Nieuwegein.

Voor de verhuur is kantoorruimte beschikbaar op de begane grond, de 1e verdieping en de 2e verdieping.

Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd waardoor het weer voldoet aan de eisen en wensen van de huidige tijd. Het kantoorgebouw is voorzien van een compleet nieuwe luchtbehandelingsinstallatie en de algemene en gemeenschappelijke ruimtes zijn compleet gerenoveerd.

In het kantoorgebouw zijn reeds de bedrijven Bluefield IT en Softline Solutions gevestigd. Tevens zal ACC ICT zich in de loop van 2021 vestigen in het gebouw.

Het kantoorgebouw omvat totaal 4 (vier) bouwlagen en beschikt over een eigen parkeerterrein met in totaal circa 60 (zestig) parkeerplaatsen.

De lay-out van het kantoorgebouw leent zich uitstekend voor het werken in een open office structuur, een cellenstructuur of een combinatie van beide.

Ligging:
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Plettenburg te Nieuwegein. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name kantoorgebouwen en woningen. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

Locatie en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is met het eigen en openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De rijkswegen A12, A2 en A27 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Bushalte “Wattbaan” ligt op enkele minuten loopafstand van het object. Vanaf deze halte vertrekken er regelmatig bussen in de richting van en naar Utrecht Centraal Station.

Vloeroppervlakte:
Voor de verhuur is totaal ca. 1.088 m² verhuurbaar vloeroppervlak kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
- Ca. 158,8 m² gelegen op de begane grond;
- Ca. 158,8 m² gelegen op de 1e verdieping;
- Ca. 770,4 m² gelegen op de 2e verdieping.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf ca. 158,8 m².

De 2e verdieping bestaat uit een rechter- en een linkervleugel, elk groot ca. 385,2 m². De kantoorvleugels kunnen afzonderlijk gehuurd worden.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein bevinden zich ca. 60 (zestig) parkeerplaatsen, welke beschikbaar zijn op basis van een parkeernorm van 1:58.

Opleveringsniveau algemeen:
Het object wordt opgeleverd in de huidige, recent gerenoveerde staat, onder andere voorzien van:
- Gemeenschappelijke vernieuwde entree;
- Medegebruik huidige personenliftinstallatie;
- Medegebruik gerenoveerde toiletgroepen per verdieping;
- Deels te openen ramen.

Opleveringsniveau kantoorruimte:
De kantoorruimte wordt in de basis opgeleverd in casco staat met basisvoorzieningen voor kantoorgebruik, onder andere voorzien van:
- Vernieuwde systeemplafonds voorzien van LED-verlichtingsarmaturen;
- Vernieuwde klimaatinstallatie voorzien van topkoeling;
- Huidige vloerbedekkingsgerede, legklare vloeren;
- Gesausde bouwkundige wanden en kolommen;
- Intercominstallatie;
- Huidige kabelgoten voorzien van elektra.

Het kantoorgebouw beschikt over elektra tussenmeters per halve verdieping.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

Huurprijs kantoorruimte:
€ 99,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijs parkeren:
€ 350,= per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
€ 22,50 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende levering van zaken en diensten:
- Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht t.b.v. van de installaties en de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten;
- Onderhoud en periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
- Onderhoud en periodieke controle van liftinstallatie(s);
- Onderhoud en periodieke controle van hydrofoorinstallatie;
- Onderhoud en periodieke controle van glazenwasinstallatie;
- Onderhoud en periodieke controle van brandmelder-, storingsmelder- en noodstroominstallatie(s);
- Sanitaire voorzieningen, handdoekautomaten, zeep e.d.;
- Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften beglazing buitenzijde alsmede zonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen en/of terrein;
- Verzorging huisvuil, containerhuur e.d.;
- Assurantiepremie buitenbeglazing;
- Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Daarnaast is huurder een voorschotbedrag van € 10,= per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting verschuldigd m.b.t. de levering en het verbruik van elektra en warmte in de eigen gehuurde ruimte.

Voor de aansluiting en het verbruik van water wordt een vast bedrag van € 40,= per maand te vermeerderen met omzetbelasting per gehele verdieping bij huurder in rekening gebracht.

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten overeenkomstig te wijzigen.

Huurbetaling:
Per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 99,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.088 m2
In units vanaf:
159 m2
Bouwjaar:
2000
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (112), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijvengebied Papendorp (69), Plettenburg (60), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (36), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (35), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Molens (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (45), Oudenrijn (29), De Hagen+de Biezen (21), De Schaft (23), Lage Weide (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Coltbaan 27-33 in Nieuwegein.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nieuwegein? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Plettenburg-De Wiers Zuid in de buurt Plettenburg te Nieuwegein. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1088 m2 en ligt op Coltbaan 27-33 in Nieuwegein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen