Kantoor - Huur

Hellingweg 140 2583DX 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 1.700,- per maand

Hellingweg 140 2583DX 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hellingweg 140 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
160 m2

TE HUUR
Hellingweg 140 te 's-Gravenhage

OMGEVINGSFACTOREN
De Hellingweg in Scheveningen ligt in het midden van de Scheveningse haven. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfs- en kantoorruimte, horeca, watersport, recreatiewoningen en de haven.

Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca. Veel (water)sportgerelateerde bedrijven vestigen zich op deze unieke locatie.

BEREIKBAARHEID
De Hellingweg in Scheveningen ligt in het midden van de Scheveningse haven.
De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfs- en kantoorruimte, horeca, watersport, recreatiewoningen en de haven.

Tegenwoordig is het havengebied een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. De haven is getransformeerd naar een woon/werkgebied gecombineerd met horeca. Veel (water)sportgerelateerde bedrijven vestigen zich op deze unieke locatie.

PARKEREN & LIGPLAATSEN
In de directie omgeving is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen voor het stallen van fietsen.

Vóór het complex zijn 20 ligplaatsen beschikbaar voor motor- en zeilboten. Er is de mogelijkheid tot het huren van een ligplaats in combinatie met de aangeboden kantoorruimte.

OBJECT
De entree bevindt zich centraal in de voorgevel. Achter de entree bevindt zich de hal, welke toegang geeft tot het trappenhuis en lift naar de bovengelegen kantoorruimte. Thans is ca. 160 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar.

Boven aan de trap bevindt de unit zich aan de linkerzijde, direct naast de lift die gebruikt wordt door de huurders op de eerste verdieping. De unit is recent geheel gerenoveerd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte(n) worden in huidige staat verhuurd, deze zijn thans nog voorzien van wanden en laminaat (turn-key). Oplevering zal dan ook plaatsvinden in huidige staat. Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in gelijke staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

- Laminaat;
- Moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Kabelgoten;
- Mechanische ventilatie.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 1.700,- per maand te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 60,41 per maand, op voorschotbasis met naverrekening. Over de servicekosten zal omzetbelasting verschuldigd zijn.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: per direct beschikbaar.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.700,- per maand
oppervlakte:
160 m2
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (51), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (24), Uilebomen (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (44), Scheveningse 1e, 2e Haven (22), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Zwethove (18), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hellingweg 140 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Scheveningse 1e, 2e Haven in de buurt Vissershaven te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 160 m2 en ligt op Hellingweg 140 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen