Kantoor - Huur

Lange Voorhout 29 2514EB 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 195,- per m² / jaar

Lange Voorhout 29 2514EB 's-Gravenhage
 

Kantoor te huur aangeboden
op Lange Voorhout 29 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
112 m2 - 301 m2

TE HUUR
Lange Voorhout 29 te Den Haag

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen aan het welbekende Lange Voorhout. De omgeving kenmerkt zich door de vele statige objecten en dito gebruikers. Het uitzicht aan de voorzijde is erg fraai en licht gezien de situering nabij de bocht in het Voorhout. Pal achter deze locatie bevindt zich het Binnenhof, de Hofvijver en het plein met al haar horeca en ontspanningsmogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan een rustige doorgaande weg. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is praktisch op loopafstand gelegen.

PARKEREN
In de directe omgeving zijn parkeerplaatsen te huur en is in ruime mate (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk. Tevens zijn er diverse betaalde parkeergarages op loopafstand gelegen.

OBJECT
Het Lange Voorhout was in de 17de eeuw het voorbeeld voor Unter den Linden in Berlijn. Frederik Hendrik van Oranje Nassau en Amalia van Solms huwelijken hun dochter Louise Henriëtte van Nassau uit aan de keurvorst Frederik Willem I van Brandenburg. In navolging van het Lange Voorhout werd Unter den Linden in Berlijn aangelegd.

Het huidige pand is gebouwd in de 18de eeuw en bevat nog veel originele details uit die eeuw. Later gemoderniseerd en veranderd van woonhuis naar kantoor. In de 20ste eeuw is tijdens het bezoek van Sir Winston Churchill aan Den Haag zijn portret hier onthuld, dat nog steeds in de entree hangt.

Het statige Rijksmonument bestaat uit 4 bouwlagen. Het gehele pand verkeert in zeer goede staat en is voorzien van vele originele details.
Thans zijn de 2e en 3e verdieping als kantoorruimte te huur. Daarbij is er ook nog een kapetage welke beschikbaar is, al dan niet als appartement.

Achter de entree bevindt zich een gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de lift en opgang naar bovengelegen verdiepingen. Op de 2e verdieping is, naast de zeer ruime hal een drietal ruime kantoorkamers en een tussengelegen smalle kamer. Op de 3e verdieping bevinden zich tevens 2 ruime kantoorkamers, een hal en uitgebreide pantry. Tevens is hier de toegang naar de kapetage.

Verhuurbaar oppervlak inclusief toerekening algemene ruimten:

- 2e verdieping: ca. 112 m²;
- 3e verdieping: ca. 116 m²;
- 4e verdieping: ca. 73 m².

Deelverhuur is mogelijk vanaf 112 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Onderhavige wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

- Representatieve entree;
- Lift;
- Moderne pantry;
- Sanitaire voorzieningen per etage;
- Databekabeling;
- Klassieke eikenhouten vloer (deels);
- Stoffering.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar vrij van BTW.

De servicekosten bedragen ca. € 37,50 per m² per jaar.

Aanvaarding: per direct beschikbaar.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:

- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief servicekosten;
- Er wordt niet geopteerd voor de BTW;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonMichael Brands
E-mailadresbrands@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -29 06 01 31

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 195,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
301 m2
In units vanaf:
112 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Plaspoelpolder (57), Archipelbuurt (40), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (31), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), De Rivieren (22), Uilebomen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (47), Scheveningse 1e, 2e Haven (16), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (12), Zwethove (20), Binckhorst (10), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Voorhout 29 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Voorhout te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 301 m2 en ligt op Lange Voorhout 29 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen