Kantoor - Huur

Euclideslaan 265 3584BV Utrecht

Informatie aanvragen

€ 1.795,- per maand

Euclideslaan 265 3584BV Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Euclideslaan 265 in Utrecht

Kantoor - Huur
50 m2 - 158 m2

Kantoorgebouw 'The GRID' is gelegen op het kantorenpark 'Rijnsweerd Noord' te Utrecht, op een zichtlocatie langs de A28, aan de oostzijde van Utrecht, tussen het Utrecht Science Park (De Uithof) en de binnenstad van Utrecht.
Naast een verscheidenheid aan kantoorruimte, flexibele werkplekken en vergaderruimtes biedt deze locatie een groot scala aan faciliteiten en begeleiding op maat. Denkt u hierbij aan een werkplek met (Wi-Fi) internet, parkeerplaatsen, verse seizoensgebonden producten in de horeca, modern klimaatsysteem met verse buitenlucht zonder re-circulatie, maar ook aan een auditorium waar u bijeenkomsten kunt bijwonen of zelf kunt organiseren. De vriendelijke en gastvrije receptioniste wijst u (uw gasten en relaties) de weg. U huurt op deze locatie al vanaf circa 31 m².
In dit pand huur je full-service kantoorruimtes vanaf € 995,- per maand. De huur is inclusief services en het gebruik van de meeste faciliteiten. Als huurder heeft u toegang tot alle faciliteiten van het business center. Denk hierbij aan parkeren, receptiefaciliteiten, algemene ruimtes en het restaurant op de begane grond. Daarnaast beschikt het pand over vergaderzalen en een auditorium die u bij de receptioniste kunt reserveren.
Het gebouw beschikt tevens over onder andere: grote gerenoveerde entreehal met verschillende zitplaatsen, touchless bediening van onder andere liften, toegangsdeuren en kranen, lockerboxen, 1,5 meter routing, zonnepanelen, LED verlichting en een groene tuin.

Bereikbaarheid
Het kantorenpark ‘Rijnsweerd’ ligt direct aan de kruising van de A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle) en de Waterlinieweg en wordt verder begrensd door de A27 (Almere-Breda). Oudenrijn, het belangrijkste verkeersknooppunt van Nederland, ligt op circa 5 autominuten afstand. Het kantoorgebouw is daarmee uitstekend bereikbaar per auto.
Vanuit het centrum van Utrecht is de locatie ook gemakkelijk met de fiets te bereiken via een onderdoorgang aan de westzijde van 'Rijnsweerd' richting Utrecht Oost. Tevens is er een OV fietspunt op 'Rijnsweerd' aanwezig.
Op slechts 2 minuten loopafstand van het kantoorgebouw bevindt zich de bushalte Rijnsweerd-Noord, vanwaar op zeer regelmatige basis bussen vertrekken in de richting van het NS-station Utrecht Centraal alsmede het Utrecht Science Park (De Uithof). De reistijd per bus tot Utrecht Centraal bedraagt circa 10-12 minuten.

Oppervlakte en huurprijs
Voor de verhuur is er momenteel nog één business unit beschikbaar:
1e verdieping links: unit 1B.9: circa 158 m² - 15 werkplekken - € 5.450,- per maand.
Deze unit kan worden opgesplitst in 2 units van 50 m² en 108 m².
Bovenstaande huurprijs is exclusief BTW, maar inclusief servicekosten alsmede:
- hoge kwaliteit gemeubileerde kantoorruimten;
- WiFi;
- schoonmaak kantoorunit en algemene ruimtes;
- scheidingswanden;
- office management;
- koffie en thee;
- gebruik van pantry;
- postservice;
- te openen ramen;
- modern klimaatsysteem, verse buitenlucht zonder re-circulatie;
- beveiliging hele gebouw.

Parkeren en huurprijs
Het kantoorgebouw beschikt over een eigen parkeerterrein/parkeerkelder met een parkeernorm van circa 1:54. Huurprijs parkeren € 112,50 per plaats per maand te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau en voorzieningen
De kantoorruimtes worden opgeleverd in de huidige staat onder andere inclusief:
- hoge kwaliteit gemeubileerde kantoorruimten;
- vergader- en brainstormruimten on demand af te nemen;
- 24/7 toegankelijk;
- slimme sloten;
- parkeergelegenheid voor de auto en fiets;
- work-out mogelijkheid in de buitentuin;
- gerenoveerde toiletten.

Op de begane grond is een hospitality concept gerealiseerd, inclusief:
- ontvangstbalie met hostess;
- Grab&Go coffeebar;
- lunchroom;
- gebruik loungeruimte op de begane grond;
- vergaderfaciliteiten;
- lockerboxen.

Energielabel
A.

Huurtermijn
Flexibele contracten zijn mogelijk.

Servicekosten
Voor de kantoorunits geldt een ‘all-in’ prijs en worden er geen servicekosten apart in rekening gebracht.

Aanvaarding
In overleg, per direct beschikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.795,- per maand
Totale oppervlakte:
158 m2
In units vanaf:
50 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (866), 2 (4), Batau Noord (1), Bunnik (1), Utrechtseweg (1), Wolga- en Donaudreef en omgeving (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Plettenburg-De Wiers Zuid (69), Papendorp / Nieuwerijn (46), Oudenrijn (29), De Schaft (23), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Euclideslaan 265 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 158 m2 en ligt op Euclideslaan 265 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen