Kantoor - Huur

Niels Bohrweg 121 3542CA Utrecht

Informatie aanvragen

€ 175,- per maand

Niels Bohrweg 121 3542CA Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Niels Bohrweg 121 in Utrecht

Kantoor - Huur
15 m2 - 500 m2

Diverse kantoorruimtes te huur op de Niels Bohrweg 121 te Utrecht. Dit zeer vernieuwende kantoorconcept is te vinden op het bedrijventerrein “Lage Weide”. In dit prachtige pand kunt u komen werken en vergaderen. Het pand is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Naast de kantoorruimtes zijn er ook flexplekken te huur.

Het pand ligt op bedrijventerrein Lage Weide wat een directe verbinding heeft met de N230 en de A2 die weer goed aansluiten op het wegennetwerk zoals de A12, A27 en de A28.

Komt u met openbaar vervoer? Dan is dat ook geen enkel probleem, de dichtbij zijnde bushalte is op 2 min. loopafstand.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Niels Bohrweg 121 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat zijn de mogelijkheden?

Flexplekken en kantoorruimten in Utrecht

Wat past bij uw onderneming? Een flexibele werkplek op strippenkaartbasis, meerdere werkplekken of heb je liever een eigen kantoor? U betaalt 1 vaste lage prijs voor alle faciliteiten. De contracten zijn flexibel, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw bedrijf uit te breiden, zonder te verhuizen! Bovendien maakt u gebruik onze Hofclub services zoals bemande receptie en ontvangst van uw gasten door onze ervaren locatiemanagers. Daarnaast heeft u gratis gebruik van de volgende facalitieiten:
• Vergaderzalen
• Werk- en loungecafé voor uw lunch
• Inclusief, gas, water en elektra
• Wifi
• Schoonmaak van de algemene ruimtes
• Gratis postadres

Vergaderen

Zeer luxe en ruime vergaderzalen beschikbaar. Deze bieden alle mogelijkheden voor succesvolle events, trainingen, vergaderingen en presentaties. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van de nieuwste AV-middelen. Een megascherm met touchscreen voor uw presentatie maar ook een krijtwand voor de creatievelingen.

Capaciteit:
De Hofzaal: tot 130 personen in zaalopstelling
Domstad zaal: tot ca. 30 personen
Utrecht zaal: tot ca. 20 personen

Faciliteiten
In de Hofclub Werken & Vergaderen heeft u de vrijheid om u te richten op uw core business. U maakt gebruik van alle faciliteiten die wij u kunnen bieden. In het gezellige lounge café kunt u netwerken, gezamenlijk lunchen én uw gasten representatief ontvangen.
Wat bieden wij u aan?

• Bemande receptie en ontvangst van uw gasten door ervaren gastvrouw
• Volledig ingerichte werkplekken en kantoorruimtes
• Sfeervolle vergaderkamers
• 24/7 bereikbare werkplekken, kantoren en vergaderkamers
• Lounge café met alle bijbehorende faciliteiten, zoals passende catering
• Koffie / thee (onbeperkt, ook voor je gasten)
• Snelle internetverbinding (glasvezel)Wifi voor alle gasten
• Semi-afgesloten belruimten
• Inclusief gas, water, elektra en schoonmaak
• Uitgebreide printservice
• Aanname post- en pakketstukken
• Gratis parkeermogelijkheden
• Buitenruimte met dakterras

Additionele services

Hofclub Werken & Vergaderen heeft een aantal servicepartners in huis met de volgende services.

• Vaste telefoonlijn
• Telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam
• ICT-beheer en support
• Secretariaatsservice en managementondersteuning
• Postservice

Wat is Hofclub?

Hofclub Werken & Vergaderen is een werk-, en vergaderconcept dat voorziet in creativiteit en productiviteit van professionals in een sfeervolle werkomgeving. Onze locaties zijn gevestigd in Woerden en Utrecht.
Bij Hofclub Werken & Vergaderen werk je altijd op een goed bereikbare locatie. De werkplekken en vergaderruimten zijn stijlvol ingericht. In Utrecht zijn er zelfs mogelijkheden om af en toe lekker staand te werken of te vergaderen. Dit zorgt voor meer creativiteit, je krijgt er een gezonde portie energie van en bovendien is het super gezond!

Huurcondities

Huurprijs:

Flexwerkplek: Vanaf € 22,50 per dag

Plug-and-play werkplek: Vanaf € 175,00 per maand

Kantoor: Vanaf € 525,- per maand. (excl. BTW)

Huurtermijn: In overleg

Aanvaarding: Per direct

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lomstraat 19 in Venlo aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 175,- per maand
Totale oppervlakte:
500 m2
In units vanaf:
15 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (86), Bedrijvengebied Papendorp (67), Domplein (51), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32), Rijnsweerd (30), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24), Lange Elisabethstraat (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (86), Papendorp / Nieuwerijn (44), Oudenrijn (30), Nieuw Overvecht (20), Laagraven-Liesbosch (16), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (9), Kanaleneiland Merwede (8), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 500 m2 en ligt op Niels Bohrweg 121 in Utrecht.

 
Informatie aanvragen