Kantoor - Huur

Oudegracht 27 3511AB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 725,- per maand

Oudegracht 27 3511AB Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oudegracht 27 in Utrecht

Kantoor - Huur
48 m2 - 220 m2

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op een prachtige locatie midden in het centrum van Utrecht. In dit prachtige grachtenpand aan de Oudegracht zijn twee verdiepingen met kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De verdiepingen zijn zowel gezamenlijk, per verdieping of per unit te huur. Op de begane grond van het kantoorpand is Buro Benk gevestigd. In overleg is het mogelijk om gebruik te maken van de vergaderruimten op de begane grond.

De Oudegracht is een van de mooiste plekjes van de historische binnenstad van Utrecht en is uitstekend bereikbaar. Op loopafstand zijn onder andere Utrecht CS, meerdere bushaltes, parkeergarages en tal van horecagelegenheden en winkels bereikbaar. Maar ook als u met de de auto komt kunt u gemakkelijk het kantoorpand bereiken. Door de vele uitvalswegen bent u namelijk snel op de snelwegen A2, A27 en A12.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en in de creatieve sector bieden deze kantoorruimtes qua omvang, bereikbaarheid en uitstraling uitstekende perspectieven.

Algemeen

Eerste verdieping : circa. 110 m2 BVO (incl. hal en sanitaire voorzieningen)

Tweede verdieping: circa. 100 m2 BVO (incl. hal)

In samenspraak met de beheerder is het mogelijk om in units vanaf circa. 48 m2 BVO te huren. Voor meer informatie omtrent de huurmogelijkheden neem contact op met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oudegracht 27 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Indeling

De 1e verdieping bevat twee ruime kantoorruimtes, waarvan een ruimte is voorzien van een keukenblok, met daartussen een hal. In deze hal bevindt zich een toilet en een vaste trap naar de 2e verdieping. De 2e verdieping bestaat uit een groot kantoor met keukenblok, een separate kantoor- vergaderruimte en een hal.

Parkeren

In de omgeving is voldoende betaald parkeren aanwezig, op straat of in de parkeergarages.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan is het pand ideaal geschikt voor de MKB- ondernemers, ZZP’ers en voor de zakelijke dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

• Deels hardhouten kozijnen en kunststof kozijnen
• Deels dubbele beglazing
• Internet- en telefonieaansluiting
• Pantry
• Stucwerkwanden
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Vloerbedekking
• Verlichting aanwezig
• Wandradiatoren

Huurprijzen

Huurprijs 1e verdieping: € 1.400,- per maand excl. BTW

Huurprijs 2e verdieping: € 1.600,- per maand excl. BTW

Huurprijs beide verdiepingen: € 2.900,- per maand excl. BTW

Huurprijs kleine units: € 725,- per maand excl. BTW

Voor meer informatie inzake de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Overige huurcondities

Huurtermijn: Minimaal 1 jaar, langere huurperiodes in overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI)
reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Oudegracht 27 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan direct voor u aan de slag!

Zo houdt u meer tijd over voor waar u goed in bent; Ondernemen!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 725,- per maand
Totale oppervlakte:
220 m2
In units vanaf:
48 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buitengebied Houten West (108), Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (84), Bedrijvengebied Papendorp (68), Plettenburg (58), Domplein (49), Bunnik (37), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (32)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (84), Plettenburg-De Wiers Zuid (68), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (30), De Schaft (23), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (20), Dijnselburg (19), De Meerpaal (16), Laagraven-Liesbosch (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oudegracht 27 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Wijk C te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 220 m2 en ligt op Oudegracht 27 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen