Kantoor - Huur

Pallas-Athenedreef 27 3561PE Utrecht

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 150,- per m² / jaar

Pallas-Athenedreef 27 3561PE Utrecht
 

Kantoor te huur aangeboden
op Pallas-Athenedreef 27 in Utrecht

Kantoor - Huur
500 m2 - 2000 m2

Het vrijstaande, H-vormige kantoorgebouw is gevestigd aan de Pallas Athenadreef 27 te Utrecht en bevindt zich in het gebied “Overvecht Zuid”. De omgeving kenmerkt zich door de diversiteit aan woningen en groenvoorzieningen met diverse supermarkten en retail voorzieningen. Het kantoorgebouw heeft een goede aansluiting met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer. Zo is treinstation Utrecht Overvecht op circa 9 minuten loopafstand gevestigd. Naast het gebouw is tevens een bushalte gevestigd die een directe verbinding heeft met treinstation Utrecht CS.

Het totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 740 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen. De beschikbare metrages starten vanaf 180 m² v.v.o. kantoorruimte. Aan de voorzijde van het kantoorgebouw is een ruim, afsluitbaar parkeerterrein gesitueerd met circa 12 parkeerplaatsen en een fietsenstalling. Het volledige perceel van het gebouw wordt omringd door groenvoorzieningen. De unit ter grootte van circa 740 m² v.v.o. kantoorruimte beschikt deels over een goed turn-key inbouwpakket en is onder andere voorzien van kabelgoten voorzien van elektra-en data bekabeling, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, geëgaliseerde vloeren alsmede een ruimte pantry voorziening. De overige beschikbare kantoorruimten binnen het kantoorgebouw worden nu helemaal casco+ opgeleverd. Alle tussenwanden zijn uit de ruimte gehaald waarmee geheel open vloervelden gecreëerd zijn.

LOCATIE
Het gebouw heeft een strategische ligging ten opzichte van de gemeente Utrecht en heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer alsmede eigen vervoer.

Per auto:
Het gebouw is goed bereikbaar vanaf de N230 met aansluiting op de snelweg A27 en de A2. Door de ligging zijn Amsterdam alsmede Almere binnen een half uur bereikbaar. Daarnaast is er een goede verbinding met andere gebieden in Utrecht door de diversiteit aan N-wegen in de directe omgeving.

Per openbaar vervoer:
Op minder dan vijf minuten loopafstand bevindt zich een bushalte die in directe verbinding staat met Utrecht CS. Daarnaast bevindt zich op circa 9 minuten loopafstand het treinstation Utrecht Overvecht. Aansluitend zijn er in de directe omgeving bushaltes die verbinding hebben met het streekvervoer.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is er circa 740 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over twee bouwlagen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 180 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
In totaliteit zijn er circa 12 parkeerplaatsen beschikbaar, wat neerkomt op een scherpe parkeernorm van circa 1:60.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 150,- per m² v.vo. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Parkeren: € 800,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Huurtermijn van 5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
Opzegtermijn van minimaal 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU
De ruimtes binnen het gebouw worden opgeleverd in volledige casco+ staat. De ruimtes betreffen grote open lichte kantoorruimtes, vrij in te delen door de huurder. De ruimte op de begane grond is voorzien van o.a:

- Kabelgoten voorzien van elektra-en databekabeling;
- Sanitaire voorzieningen;
- Buitenzonwering;
- Systemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Gesausde wanden;
- Geëgaliseerde vloeren;
- Ruime pantry;
- Top-koeling.

Daarnaast zal verhuur voor haar rekening en risico de volgende aanpassingen realiseren:
- Buitenzijde: de beschadigde gevelstenen in het gevelwerk worden hersteld;
- Buitenzijde: de blauwe accenten worden in dezelfde kleur opgefrist;
- De buitenlampen worden recht gezet en worden voorzien van goed werkende verlichting;
- Dakluifel wordt schoongemaakt en in goede staat opgeleverd (reeds uitgevoerd);
- Mindervalide (MIVA) toilet zal gecontroleerd worden op wettelijke eisen en inrichting en indien nodig worden aangepast zodat het voldoet aan de wettelijke eisen;
- Huidige buitenzonwering: defecten worden hersteld zodra het weer dit toelaat (de werkzaamheden zijn reeds gepland voor de lente van 2020).

DUURZAAMHEID
Het gehuurde beschikt over energielabel C.

FACILITEITEN
Het gebouw beschikt over de volgende faciliteiten:

- Overdekte fietsenstalling;
- Afsluitbaar parkeerterrein met 12 parkeerplaatsen;
- Kantoortuin;
- Liften.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
2.000 m2
In units vanaf:
500 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (89), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (67), Plettenburg (59), Buitengebied Houten West (58), Domplein (51), Bunnik (40), Bedrijvengebied Kanaleneiland (34), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (33)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (44), Plettenburg-De Wiers Zuid (40), Oudenrijn (30), Nieuw Overvecht (21), Rembrandtlaan (21), Dijnselburg (19), Laagraven-Liesbosch (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pallas-Athenedreef 27 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Wolga- en Donaudreef en omgeving te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2000 m2 en ligt op Pallas-Athenedreef 27 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen